Zlomená princezna přehled
L. J. Shen
Můj bodyguard. Můj ochránce. Můj největší hřích. S bulvárním tiskem už jsem koketovala mnohokrát. Co k tomu mám říct? Moje bradavka se prostě chtěla ukázat a pozdravit se s paparazzim. Poté mě otec postavil před ultimátum – buď mi přestane financovat můj marnotratný životní styl, nebo se musím smířit s tím, že budu mít bodyguarda. A bodyguardem myslím rajcovního a zároveň děsivého chlapa, který mi dělá chůvu a čistě náhodou vyniká i v lámání kostí. Ransom Lockwood, dámy a pánové. Teď mě nutí zkoušet všechny možné podivné věci. Přestat pařit, nepít a chovat se zodpovědně, sehnat si práci… Jedna moje část má chuť mu říct, ať vypadne, protože mě už zachránit nejde. Jenže ta další chce zachránit jeho.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2024 , BaronetOriginální název:
Thorne Princess, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlomená princezna. Přihlašte se a napište ho.
Autorka LJ Shen patří k mým nejoblíbenějším autorkám, které u nás vycházejí a s touhle stand alonkou opět nezklamala. Kdo by nemiloval zamilovaný příběh sexy bodyguarda Ransoma a dcery bývalého prezidenta USA Halli. Do toho všeho se to komplikuje kvůli minulosti Ransoma.
Hallie je často zachycena paparazzi v nemilých situacích a její otec toho má už dost. Najme ji proto bodyguarda – děsivého týpka, který po ni chce, aby přestala pařit, pít, chovat se nezodpovědně a našla si práci. Hallie má ze začátku svojí hlavu, ale postupně přichází na to, že vlastě není taková za jakou ji mají a postupně zjišťuje, že už se s Ransonem nechce hádat, ale spíš jej více poznat.
Knížka má tři plamínky, ale vyskytují se tam prvky BDSM (spíše zmiňují), takže pro ty, co nepotřebují „bušení do toho“ od první stránky do poslední a spíš si užívají romantický příběh, tak tohle je něco pro Vás.
Tahle dvojka mezi sebou měla opravdu úžasnou chemie, i když jejich láska vzkvétala trošku pomaličku, ale stálo to za to.
Obzvlášť se mi líbilo jak se z „holčičky“ Hallie stávala žena, která chtěla světu ukázat, že není taková blbka, za kterou ji hromadu lidí považuje. A hlavně Ransom ji s tímto pomáhal. Oba jsou nedokonalí, ale společně jim to funguje.
10 nejčtenějších knih (listopad)
15.11.2024
10 nejprodávanějších eknih (říjen)
11.11.2024
Kouzlo polární záře, Krvavá spása a další knižní novinky (39. týden)
22.09.2024
Kniha Zlomená princezna v seznamech
sexuální úchylky zneužívání bohatství rodinné vztahy pomsta romantika tetování osobní strážci
2019 | Vicious: Divoká láska |
2019 | Barva půlnoci |
2020 | Ukradený polibek |
2020 | Scandalous: Šokující láska |
2020 | Ruckus: Šílená láska |
První knížka, kterou jsem od autorky četla a moc fajn, přečetla jsem za jednu noc...a protože v komentářích tady je, že jsou od ní ještě lepší knihy, tak se moc těším