Kylandovo vykoupení
Mia Sheridan
Znamení lásky série
Pro Tenleigh Falynovou je každý den v chudém hornickém městečku bojem o přežití, proto doufá, že získá vysokoškolské stipendium a unikne tak krutému životu. O stipendium, které místní těžební společnost udílí jen jednomu studentovi, bojuje i Kyland Barrett, jenž nade vše touží odejít z města, které mu nepřineslo nic než bolest. Ani jeden z nich se nechce k ničemu uvazovat, jediný okamžik ale vše změní. Co se stane, když vyhrát může jenom jeden? Když jen jeden bude moci odejít? A co se stane s tím, který zůstane? Kylandovo vykoupení je příběh o zoufalství a naději, ztrátě a oběti, o bolesti a odpuštění, ale především je to příběh o hluboké a nekonečné lásce...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2016 , BaronetOriginální název:
Kyland, 2015
Přesně jak tu píše jedna holčina, po Archerovi druhý nejlepší díl. Výborný příběh o krutým osudu mladých lidí, skvěle napsaný a to obětování mi vehnalo slzy do očí. Za mě nádhera a určitě si to jednou znovu ráda přečtu.
Lehce kruté, ještě více krásné, poetické a prostě úžasné. Takové a ještě mnohem víc je Kylandovo vykoupení, které skoro ve všem předčilo má očekávání, lapilo mne a nepustilo. A nebylo to jen tím, že se od tohoto výjimečného příběhu lásky nedalo odtrhnout a spánek mi přišel jako zbytečnost, ale také proto, že otevřelo srdce a mnohdy trochu zanesené oči.
Nádhera, která mi jen tak nezevšední a mnohokrát se k ní vrátím.
Doporučuji!
Recenze v záložkách
Mio, opět se ti povedlo napsat přenádherný příběh. Jsi moje krevní skupina! Všechny knihy vydané v čj jsou naprostá bomba, nesáhnete vedle, když si vezmete jakýkoli příběh. Kyland je velmi zdatný konkurent Archera. Dovolím si říct, že dokonce ho v některých momentech převyšuje. Ale taky je to nejsmutnější příběh, co jsem od Mii četla. Takové sebeobětování jako je v téhle knize... Od první stránky si hrdiny zamilujete a na konci se s nimi jen těžko loučíte:-)
Na začátku jsem byla lehce zklamaná, nevím možná jsem přemlsaná všemi knížkami kolem, ale po přečtení, které trvalo ani ne den, jsem si Kylanda zamilovala stejně jako Lea :-D O to víc, že se jednalo o hornické město a já su z Ostravy a můj muž je HORNÍK a fárá stále :-D A vlastně půl mé chlapské rodiny tam pracuje nebo pracovalo, takže nakonec to byla srdeční záležitost :-D
Dlouho jsem uvažovala jaké hodnocení dám...knížka se úžasně četla jako skoro každá knížka od Mii, ale nedokázala jsem si při přečtení celé knížky představit hlavního hrdinu. Pořád jsem měla v hlavě to, že jedl ty zbytky a jaký měl vlastně smutný život, ale obraz toho jak vypadá jsem si v hlavě nebyla schopná vytvořit :D ale to byl můj problém :D. Takže třeba romantické chvíle jsem si nebyla schopná užít :D Takže nakonec dávám * * * *, protože na Stingerův pád a Archerův hlas to prostě nemá..:) Ale knížku doporučuji.
přátelství láska pro ženy USA (Spojené státy americké) rodinné vztahy chudoba, bída pro dospívající mládež (young adult) horníci, havíři
2015 | Archerův hlas |
2016 | Stingerův pád |
2015 | Leo |
2020 | Sběratel přání |
2020 | Graysonův slib |
Hodnocení jsem si nechala až tak týden po přečtení. Knížka se dobře četla, děj úžasný, trošku mi ale vadil konec, resp. celá třetí třetina knížky, která se nesla jenom v duchu vzájemného omlouvání a vyznávání lásky, dobrý konec je správně, ale přišlo mi to dost zdlouhavé, možná by se mi víc líbilo, kdyby autorka víc propracovala jednotlivé pasáže, např. požár karavanu. Nevím, jak to správně popsat, ale na konci mi prostě něco chybělo.