Ztráty a nálezy
Zuzana Francková
Maminčina smrt, otcova závislost na alkoholu a navíc ještě nepochopitelné a nevysvětlitelné zmizení posledního blízkého člověka, starší sestry, to všechno jsou ztráty, které za krátkých patnáct let svého života Martina utrpěla. I na ni se však nakonec usměje štěstí v podobě lásky k báječnému Davidovi. Jenomže ani teď nejde všechno úplně hladce a navíc v pomyslné skříni stále straší staří kostlivci. Příběh plný napětí i krutých odhalení je určen mladým čtenářkám, ale ne jenom jim.... celý text
Nemůžu tvrdit, že mě kniha vyloženě zklamala! Očekávala jsem více lásky jako je tomu u jiných knih. Bylo to zase něco jiného, co se zakládá na skutečnosti. Ne všechno vypadá v životě růžově a obě sestry se o tom přesvědčily. Obě mají v životě více ztrát než nálezů.
Opravdu jak je napsáno, kniha není pouze pro mládež. Příběh je od začátku do konce nabitý dějem. Martina si toho špatného prožila hodně. Doporučuji knížku přečíst a dospělým
2009 | Osudová láska |
2006 | Zlatá klec |
2007 | Příliš brzy dospělá |
2003 | Hraběnka |
2001 | Vrať se, Cilko! |
Bohužel se potvrdila moje teorie, proč Pavla odešla.... Jak to asi dopadlo s Martinou a Davidem a jeho "úžasnou" babičkou?