Bouře a běs
Jennifer L. Armentrout
Zvěstovatel série
1. díl
Seznamte se s Trinity Marrow, dívkou s děsivým tajemstvím, jejíž celoživotní úkryt se právě sesypal jako domeček z karet… Osmnáctileté Trinity se sice zhoršuje zrak a jednoho dne nejspíš oslepne nadobro, ale zato vidí duchy a zjevení a dokáže s nimi komunikovat. Její dar je důvodem, proč se už léta skrývá v osadě hlídané Strážci – měňavci, kteří chrání lidstvo před démony. Kdyby se démoni dozvěděli pravdu o jejích rodičích, pozřeli by ji, aby znásobili své schopnosti. Když dorazí Strážci z jiného klanu se zprávou, že cosi neznámého zabíjí démony i Strážce, Trinity se zhroutí celý svět. V neposlední řadě proto, že jeden z nově příchozích je ten nejotravnější a zároveň nejzajímavější člověk, jakého kdy potkala. Zayne má svá vlastní tajemství – ale jakmile démoni proniknou přes hradby a její tajemství vyjde najevo, nezbyde jim než začít spolupracovat. Aby Trinity zachránila svou rodinu a možná i celý svět, bude muset Zaynovi věřit. Oba je však strhne počínající válka nadpřirozených bytostí...... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2024 , King CoolOriginální název:
Storm and Fury, 2019
Čtu a pořád si říkám, proč mi připadá že Čtu co už jsem četla, až na straně 114 mi to došli. A to jsem si myslela, že jsem vnímavá.
Potkat Zayna a ostatní bylo překvapivé.
Kniha se čte krásně a velmi mě překvapilo odhalení autorky.
Musí to být těžké a opravdu je mi to velmi líto.
Doufám že vám zrak vydrží ještě dlouhou dobu a budete moci i nám čtenářům zpříjemňovat chvíle klidu.
Dobré to bylo. Čtivé, napínavé. Trinity je hrdinka, kterou jsem od začátku měla vcelku ráda. Nebyla mi protivná, nebyla ufňukaná.
Potkat staré známé bylo fajn.
Může to být špatné, když to psala J.L.A ?
Je to chytlavé po všech stránkách a navíc se tu potkáme se starými známými.
Jsem fanouškem Dark Elements a musím říci, že jsem se toho pokračování opravdu bála. Dost se stává, že další serie jsou jen natahováním a prodlužováním příběhu, aby se z toho dostaly další peníze .... ano určitě to tak je, vždy jde o peníze
Ale tato nová navazující serie za to stojí - příběh má hlavu a patu a přitom krásně vpluje osobitým příběhem naváže na první serii.
Za mě se mi první díl Bouře a Běs - líbil dokonce i víc než první serie....
Další budu očekávat s napětím a těším se jak se Zayne
a Trinity poperou se Zvěstovatelem - bude to epické
Kdo četl sérii Dark Elements, přijde si na své. tato série je s ní spojená. Příjemné čtení o démonech a strážcích. Poutavý příběh, milostná zápletka typu chci a nemůžu ho (ji) mít. Zhltla jsem jak malinu :-)
2021 | Z krve a popela |
2014 | Počkám na tebe |
2014 | Buď se mnou |
2015 | Zůstaň se mnou |
2014 | Jako led |
Tak tato série se mi líbí mnohem víc,než polibek bez duše. Nešlo se od knihy odtrhnout a moc mě bavil vztah Trinity a Zaye. Bylo tam velké sexuální napětí, akce, boj o přežití a překvapení na konci mě dostal, který jsem nečekala. O to víc mě zajímá,co nás čeká v dalším díle. Kdo četl předchozí sérii, tak vřele doporučuji.