1v8na komentáře u knih
příběh se mi velmi líbil. Byl napínavý a opravdu poutavý. Musím si sehnat i druhý díl.
Kniha byla velmi pěkná. Zezačátku se mi moc nelíbila, ale na 50 stránce jsem se do ní začetla a musela jsem ji přečíst celou až do konce.
hodně citová kniha, velmi se mi líbila a místy jsem si u ní i poplakala
Ze začátku mě to bavilo, ale pak to začala být šílená kravina.
Jediným slovem SUPER! Musím se podívat i na film, abych mohla porovnat filmovou a knižní verzi.
Příběh byl velmi napínavý. Moc se mi líbil. Je založený částečně na historických faktech a mne to zaujalo. Těším se na další knihu od Berryho.
Příběh byl napínvaý. Milena naivní a Honza s Robertem byly solidní hajzlové. Oba dva.
Příběh byl velmi pěkný. Bylo mi líto Moniky, když naletěla Romanovi. ZA to jí ovšem potom zůstal Honza, se kterým měla krásnou holčičku.
Příběh byl velmi pěkný, moc se mi líbil. Těším se na další díl.
Kniha je velmi napínavá. Líbí se mi, že už vím, kde se v dalším příběhu vzala skříň, která otevírá cestu do Narnie. Navíc už také vím, kdo byl daný vědec v příběhu Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň. Nemohu se dočkat dalšího pokračování.
Příběh byl velmi napínavý. Chudák Miles se musel cítil jako lovná zvěř. Bylo mi ho moc líto. Zároveň však obdivuju jeho odvahu, jak do všeho šel. Bylo to moc pěkné.
Kniha byla zajímavá. Líbila se mi. Ovšem já osobně bych nemohla žít s chlapem, který je o více než třicet let starší než já a navíc dělat matku ženě, která je starší než já o pět, ale chová se jak malé dítě.
Příběh s emi velmi líbil, byl napínavý. Jen Irena, hlavní hrdinka knihy byla moc duvĚřivá. Nelíbilo se mi, že naletěla prvnímu, který jí přeběhl přes cestu, navíc ho ani pořádně neznala, nicméně mu dala podpisové právo na vybírání peněz z jejího účtu. A co mě naštvalo ještě víc, bylo to, že ten hajzlík se jmenoval Černohorský
Příběh byl velmi napínavý, ale hlavní hrdinka šíleně rozmazlená. Myslela jsem si, že ji občas něčím třísknu do hlavy, kdybych ji znala.
Příběh se mi velmi líbil. Byl krásný a romantický. Hlavně se mi líbil Jirkuv zpusob, jak Jiřku balit.
Doufám, že já taková matka nebudu a že se ve mnľ mateťský cit probudí. Nedokázala bych žít s vědomím, že jsem zabila svoje vlastní dítě. Šla bych se oběsit. navíc by mě děsilo, kdyby se mi pak to dítě zjevovala před očima. Nikdy nedám přednost kariéře na úkor dítěte. Bude moje a budu si ho chránit a vychovávat jak nejlépe dovedu.
Příběh byl velmi napínavý, místy až strašidelný. Moc se mi líbil. nemohla jsem se od něj odtrhnout a kniha jsem měla přečtenou za pouhé dva dny
Kniha byla velmi komická. Je fascinující, co s člověkem může udělat láska. a k jakým nedorozumněním může dojít, když se až moc žárlí.
Bylo to celkem napínavé, ale chvílemi jsem si už říkala, že Zoey i Stevie Rae jsou pěkné kozy. Docela mě štvalo to, že se Stevie zastávala Refaima a Zoye Kalony, který jí navíc zabil Heatha. A konec je zde zase otevŘený. Kalona sice spadl, ale jak to s ním dopadlo? Umřel nebo přežil? A co Neferet, Refaim a zlá červená mláďata?
To nejlepší bude na konci?