Pokoušená přehled
Kristin Cast
Škola noci série
Zoey a její přátelé vyhnali Kalona a Neferet z Tulsy a zdálo by se, že si mohou na chvíli vydechnout. Zoey i její bojovník Stark se vzpamatovávají z doteku smrti a červená mláďata se zařazují do normálního života. Kyvadlo osudu, které uvedly do pohybu, již nelze zastavit.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pokoušená. Přihlašte se a napište ho.

Stevie Rae si zahrává. Zoey udělala správnou věc a naštěstí měla vedle sebe spoutu správných kámošů a spojenců.

Dej začíná nabírat na obrátkách. Konečně Zoey neřeší jenom svoje trable s kluky, ale také něco důležitého. Jako vždy se to čte jedním dechem a i když určitě nejsem cílová kategorie, pro kterou je kniha určené, tak jsem si ji užil. Takové moje guilty pleasury.
Kniha Pokoušená v seznamech
v Přečtených | 2 213x |
v Mé knihovně | 676x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2013 | ![]() |
2015 | ![]() |
2010 | ![]() |
Série má stoupající tendenci a tento díl si podle mne už zaslouží vysoké hodnocení. Zoey je zmítaná pochybami, city, každou chvíli zraněná. Její bojovník se také potýká s problémy a její lidský partner provokuje s radostí upíry. Ani chvíle oddechu po finální bitvě minulého dílu a už se organizuje cesta do Benátek, aby se přátelé pokusili překazit plány Kolonovi a Neferet. Vedlejší linka Stevie Rae se mi moc líbila, hlavně nový a nečekaný otisk při kterém jde o život. Konečně si Afrodita oddechne od propojení se Stevie Rae a bude si moct naplno užívat věrného Daria. Tahle dvojka mě moc baví. Na konec jsem vyvalila oči. Uf.