1v8na komentáře u knih
Příběh byl velmi hezký. Četla jsem ho i v češtině, ale i v originále ve slovenštině a byl mnohokrát lepší. Těším se na další knihu od této spisovatelky.
příběh byl velmi napínavý. Zápletka se rozluštila až na konci knihy, což se mi velmi líbilo. Byl to příběh inspirován životem.
Příběh byl velmi citový a smutný. Nicméně já osobně bych se nevdala za kluka, kterého občas vídám v práci.
Příběh byl velmi napínavý, místy až hororový. Ještě, že jsem neviděla film, to bych se asi po.... strachy
Příběh se mi velmi líbil, byl velmi pěkný, citový, ale i poučný
Napínavé, velmi poučné a až moc skutečné, nechtěla bych zažít ani jeden případ, který je zde popsaný
Kniha byla jakž takž, spíš sloužila k odpočinku než ke čtivu. Jsou i lepší příběhy.
Příběh byl velmi poučný, ovšem zároveň odstrašující. Láska je sice silná, ale droga je silnější a to vždy. Pro drogu je člověk schopen i krást a okrást i svou rodinu i svou lásku. A Monika právě s feťákem chodila.
Příběhy se mi velmi líbily, byly napínavé a hlavně v nich byla zápletka, u které se muselo přemýšlet.
Příběh byl velmi napínavý. Moc se mi líbil. OVšem víc se mi zamlouval Viktor než René. René byl starý, protivný, sobecký a peněz chtivý. Takového chlapa bych nikdy nechtěla.
Ze začátku mě to bavilo, ale jakmile začne popisovat svuj život s manželem, tak je to nudné.
Kniha se mi velmi líbila. Život Williama je velmi pestrý. Ovšem já bych to nedávala. Navíc obdivuji Willovu povahu, jak se dokázal vyrovnat se šarvátkami, které panovali mezi rodiči.
Příběh byl velmi napínavý. Moc se mi líbil. Zvlášt mě fascinovala Eragonova odhodlanost být nejlepší. Nemůžu se dočkat až si půjčím další díl. Má v něm putovat k elfům. Zamiluje se do Aryi?
Kniha se mi líbila. Fascinovalo mne jakým způsobem byly spáchány vraždy. Bylo to otřesné a nepředstavitelné.
Příběh byl moc pěkný. Bylo to takové oddechové čtení a stálo za to.
teď se chci ještě podívat i na filmovou verzi.
Bylo to super! Feryho bych asi za chvíli chození nakopala do zadku. Byl to nespolehlivý člověk. Za to se mi moc zamlouval Dušan.