1v8na 1v8na komentáře u knih

Krátký druhý život Bree Tannerové Krátký druhý život Bree Tannerové Stephenie Meyer

Celkem fajn příběh, ale podle mě byl zbytečný, vše, co v knize bylo sděleno, bylo i v Twilight sáze.

03.09.2014 3 z 5

Chci si tě vzít Chci si tě vzít Luděk Stínil

Kniha byla velmi napínavá. Opravdu fakt moc povedená.

03.09.2014 4 z 5

Vím, jak chutná vzduch Vím, jak chutná vzduch Maria Hirse

Popis je velice upřímný, místy až šokující. Člověk si může udělat přesný obrázek. Ovšem já tu holku nechápu. Bylo mi jí velmi líto. Jsem ráda, že játakové problémy nemám. Nevím, jak by se na to tvářila moje rodina.

03.09.2014 5 z 5

Divoký anděl 2 Divoký anděl 2 Enrique Torres

spoiler- Báječný a vynikající příběh. Líbilo se mi, že se polepšili jak Ivo, tak i Pablo. Největší zlo, které v tomto dílu bylo tak byl Daniel alis Fabrizio a také potom šilená Pilar.

Doktor z hor - do třetice Doktor z hor - do třetice Susanne Scheibler

Velmi pěkně napsané. Opravdu moc povedená kniha

Doktor z hor Doktor z hor Susanne Scheibler

Super kniha. Líbila se mi kniha i seriál. Opravdu doporučuju

29.08.2014 4 z 5

Observatórium / Prázdna stolička / Prísne opatrenia / Dieťa ľadu Observatórium / Prázdna stolička / Prísne opatrenia / Dieťa ľadu Jeffery Deaver

četla jsem dva příběhy z této knihy - prázdnou stoličku a dítě ledu.
Prázdná stolička byla velmi napínavá. Příběh se stupňuje každou větou a nic není jasné do poslední chvíle. Opravdu doporučuju.
Dítě ledu - děj se mi moc líbíl. Bylo mi líto Sama i Johna. Velmi napínavé.

Zrození bestie Zrození bestie Jana Švecová

Velmi napínavé a erotické.

29.08.2014 3 z 5

Neznalost zákona neomlouvá Neznalost zákona neomlouvá Ivo Jahelka

Velmi poučné, koukala jsem se i na televizní seriál.

Milunky a kreténi Milunky a kreténi Zuzana Kubšová

prostě NUDA!

29.08.2014 1 z 5

Vedení pohovoru v kostce Vedení pohovoru v kostce Brian Clegg

Myslela jsem si, že když tu knihu přečtu, tak že mi to pomůže, ale bylo to tak na půl.

11.55 p.m. : (za pět minut--) 11.55 p.m. : (za pět minut--) Jana Kawuloková

Parádní příběh. Stál za to. Byl Velmi naínavý. Ovšem já bych se nemohla zamilovat do chlapa, který je dvakárt starší než já a mohl by mi dělat tátu.

Šamanky z Maxova Šamanky z Maxova Jana Abrahamová

knih€a byla velmi zajímavá a pěkná. Anděla byla statečná a odvážná. její bývalá láska jí však komplikuje život stále a dokonce se jí pokusí zabít. Je to parchant.

Proti své vůli Proti své vůli Iveta Procházková

Strhující příběh. Velmi se mi líbil, ale tak naivní,jako hlavní hrdinka bych nebyla

Mečem a jedem Mečem a jedem Juliette Benzoni

Některé povídky mě zcela zklamaly. Nejvíc ten o Čachtické paní. škoda.

Jízda v protisměru Jízda v protisměru Jana Kawuloková

Příběh byl velmi zamotaný. Šimon byl hajzlík první třídy, Míša natvrdlá, ale obdivuju ji. Ovšem nejsympatičtější mi byl Vítek.

Smůla na patách Smůla na patách Jarmila Dědková

Tak tenhle díl se mi oproto čekankám líbil více. Jedním slovem super.

Čarodějnice Čarodějnice Terry Deary

Vtipné, zajímavé, pohodové.

28.08.2014 3 z 5

Úschovna lásky Úschovna lásky Bára Tomanová

Tak tohle bylo moc nudné. Ten příběh sám o sobě mě moc nezaujal a ani mě moc nebavil.

28.08.2014 1 z 5

Úžasssná dovolená aneb Cizí neštěstí potěší! Úžasssná dovolená aneb Cizí neštěstí potěší! Katarína Gillerová

Úžassssná kniha. Ohromně jsem se u ní pobavila.