21olaf komentáře u knih
Další ďil, znovu za plný počet. A teď budeme zase čekat, než se dozvíme jak to dopadne na zemi...
Mám dojem, že už by tato série mohla skončit. Nějak se začíná točit v kruhu. Jednu chvíli jsem přeskočil pár stran a ani jsem to nepoznal.
To co čekáte, když tuto příjemnou sérii se soudcem Melicharem znáte. Pohodové počtení. Jen nad tím moc nepřemýšlet.
Od všeho trochu, stárnoucí bojovník na odpočinku, hromada vražd, zachráněna dívka, sem tam nějaký souboj... Celková pohoda co se příjemně čte. Ale nejlepší je Ódin ;)
Jednoduché čtení lehkého příběhu... Na odpoledne fajn, třeba pro nás mají hrdinové překvapení v další části. Uvidíme, ale určitě si pokračování nenechám ujít...
No já byl spokojen, velmi zajímavé. Hlavně závěr je skvělý, asi jako kdyby to bylo skutečné :)
Ano souhlasím, skvělé... Byl jsem velmi mile překvapen, takové top čteníčko jsem nečekal. Je tam vše a troufám si napsat, že ve správném poměru... Už se nemohu dočkat co bude dál...
Tentokrát se hodnotí dost těžce. Bezva cestopis s výkladem historie, ale do příběhu se ne a ne pořádně dostat. Takže tak půl na půl.
Dlouho jsem nedokázal začíst..., moc dlouho. Takže nevím jestli si přečtu pokračování
Moje první kniha od autora. Musím přiznat, že rozhodně nebude poslední. Zajímavé pojetí zrodu naší vlasti v časech, kdy o budoucnosti mohla rozhodnout jedna smrt.
Nejslabší díl, ano autor se zasekl. Přitom právě cesta domů mohla být pekelně zajímavá. Škoda, možná se časem dočkáme.
Neslané, nemastné. Pomohlo by zařazení map k popisu bojových akcí.
Bezva koktejl. Trochu toho, krapet tamtoho, možná přidat ještě něco dalšího. Zatřepat, poskládat... No a pak jen popřát hezké chvíle se super knihou.
Dost drsné svědectví antifašisty, který přesto musí bojovat.
Na cestu do a z práce jeden příběh stačí. Hezky promíchaný koktejl povídek, kde si asi každý najde tu, která je dle jeho chuti.
Jednou musela série skončit. Tak proč ne takto. Jak nás poučil pan Uthred : všechno řídí osud.
Napsáno skvěle, čtivá a zajímává detektivka ze strašné doby. Přesto je cítit naděje, že může být lépe. Bohužel nelze přehlédnout určité podivnosti, třeba : chudí, zcela nemajetní, chalupa ½kk , ale odejde do "kuchyňky" otevře "zásuvku" atd. To se moc nepovedlo, ale jinak celkem fajn.