25veronika3 25veronika3 komentáře u knih

Čarodějka stínů Čarodějka stínů Kalayna Price

Musím říct, že super. Stáhla jsem si pdfko (jsou zavřené knihovny :( :D ) a do večera jsem měla přečteno, už louskám druhý díl :) příjemně mě to překvapilo

30.04.2020 5 z 5

Divomor: Síly, jež v sobě objevila Morrigan Crowová Divomor: Síly, jež v sobě objevila Morrigan Crowová Jessica Townsend

Bylo to úžasné :) nemůžu se dočkat dalšího dílu, vážně .. byla to prostě pecka. ..... SPOILER ....... vážně se mi děsně líbil ten konec s tím vydíráním, vůbec mě nenapadlo, že to bude zkouška a moc se mi to líbilo :)

05.01.2020 5 z 5

Královna povětří a temnoty Královna povětří a temnoty Cassandra Clare (p)

Pro mě nejlepší díl ❤

18.12.2019 5 z 5

Hvězdný prach Hvězdný prach Neil Gaiman

Z celé knihy jsem byla skutečně nadšená, ale ten konec mě oproti filmu dost zklamal. Ale jinak skutečně úžasná, půvabná, kouzelná kniha.

14.02.2019 5 z 5

Paladinovo proroctví Paladinovo proroctví Mark Frost

Musím říct, že na začátku jsem byla docela skeptická. Postupem času se ale kniha slušně rozjela, hrozně se mi líbil popis cesty do Organizace, každopádně, pořád jsem čekala, co se stane a teď jsem v druhém díle a vlastně čekám pořád. Je tam spoustu věcí, co mi přijdou zvláštní, ale kniha se čte velmi dobře a musím říct, že bych byla skutečně zvědavá na její filmové zpracování. Filmové zpracování hlavně kvůli technickým vymoženostem, které má k dispozici Organizace (hlavně ti jejich dvojníci v tabletech, ti se mi hrozně líbí :D )

30.01.2019 4 z 5

Papírová města Papírová města John Green

Vážně naprosto netuším, co si o té knize myslet. Na začátku jsem byla znuděná, od útěku Margo napjatá k prasknutí a někdy v těch místech začala kniha být vážně skvělá, ale ten konec? Asi je chyba čekat od tak napjatého děje plného teorií a spekulací o tom, co se chudákovi Margo mohlo stát, že na konci bude mrtvá, to se možná dalo očekávat až moc. I když jsem to od autora jako je John Green prostě čekala, s Aljaškou mě tak dostal i v mém minulém setkání s ním :) Ale ano, kniha se mi líbila. Dokonce bych řekla, že jsem spíš než nad tím, co chce Margo, uvažovala nad tím, co chci já. A to asi autor chtěl :)

28.02.2015