Adelajda2012 Adelajda2012 komentáře u knih

Život jedna báseň Život jedna báseň Colleen Hoover

Prilis vela nahod , prilis vela klise...ale citave a v celku požívateľné. Romatnticka dejova linia je trochu nudna a predvidatelna. Pribeh ma vsak aj svetle chvilky a myslienky na zamyslenie (napr. co sa tyka poezie, pripadne umierania a prijatia smrti).

04.01.2019 3 z 5

Hvězdný prach Hvězdný prach Neil Gaiman

Prijemne oddychove fantasy, ale nejak hlboko ma neokuzlilo. Stale som cakala, ze sa NIECO stane, ze sa niektora epizoda rozvinie, prehlbi a nakoniec sa to vsetko spoji a da pribehu hlbsi zmysel. Ale pribeh len plynie a plynie, ponuka velky priestor pre predstavivost, objavuju sa stale nove postavy, nove roviny, ktore vsak ostanu len povrchne spomenute a nedotiahnute. Ani nezbadate a je koniec. Autor to tak urcite zamyslal, ale mne tam proste to NIECO chybalo. Film som nevidela, moznou dam sancu.

04.01.2019 3 z 5

Pražská buzna Pražská buzna Jiří Markvart

Cakala som trosicku hlbsi pohlad do gay-zivota. Hmm...nestalo sa. Ide skor o podrobny popis ako sa v tychto kruhoch zhana partner a (prevazne) sex. Pisane s nadsazkou a humorom. Celkom zabavne, ale ku koncu uz trochu jednotvarne citanie.

23.12.2018 2 z 5

Dech Dech Sarah Crossan

Nic svetoborne,ani prekvapive. Ale citalo sa to lahko a rychlo. Pokial mate chut na jednoduchu dystopiu s klasickou stavbou pribehu, pri ktorej nechcete prilis rozmyslat, tak je to fajn.

19.12.2018 2 z 5