Adriana21

Tak. To. Bylo. Něco.!!!
Páni, super knížka... Začíná to být lepší a lepší. No jsem zvědavá, co se bude dít dál, protože ten konec, tako to bylo fakt něco. Honem se vrhám na další díl :D

Další super díl :) Adrian a Sydney prostě boží, to jejich neustálé popichování... :D A konec úplně boží. Kniha měla děj, měla spád, akci, romantiku...

Skvělé, skvělé, skvělé...
Jen ten konec :( Ach jo...
Jsem zvědavá, jak série bude pokračovat dále. Fandím Sydney a Adrianovi a doufám, že Sydney překoná své předsudky vůči Vampýrum :D

Zajímavá kniha, hlavně konec mě překvapil, když se ukázalo, kdo je vrahem.

OMG! Boží! Super!...
Knížka byla úžasná a moc mě mrzí, že už je konec, já nechciii konec :(
Spoiler:
Už od začátku série jsem fandila vztahu Rose+Dimitii, takže jsem strašně ráda, že opravdu skončili spolu :) Ale na druhou stranu mi bylo strašně líto Adriana, protože jeho postavu jsem si hodně oblíbila, (ale v Pokrevních poutech na něj něco čeká), tak uvidíme. Ale i přes to pro mě prostě jediným správným koncem byl Rose a Dimitii.
Lisa, tak tuhle postavu jsem si od začátku série až do konce zrovna moc neoblíbila, ne že bych ji vyloženě nesnášela, ale nějak mi prostě neseděla. S Rose sice patří k sobě jako nejlepší kamarádky, ale vždy u mě vedla Rose, odvážná, vrhá se po hlavě do každé akce, šílené nápady, silná... prostě kdo by takový nechtěl být že?
Kniha plná akcí, napětí, vzrušení a zvratů...

Sérii Mercedes Thompson mám hodně ráda, ale v téhle knize jsem se místy ztrácela ve jménech postav :)
Jinak celkem pohodové počteníčko.

OMG!!! Tak to bylo něco!!! Co jiného napsat, než že to byl zase další úžasný díl.
A Rose, jak mě jí bylo v některých momentech na konci knihy líto. To si nezasloužila.

Super, super, super...
Parádní díl, líbilo se mi, že se skoro celý odehrával v Rusku, byla tam Dimitrijova rodina, která byla úžasná... A pasáže z akademie, kdy byla Rose v Lisiině hlavě byly taky super.
No, kdybych tu měla napsat vše, co bych chtěla, tak by to bylo opravdu moc dlouhé :D

Nemůžu dát jinak než pět hvězdiček. Tahle série je takovou další mou srdcovkou :D
Rose a Dimitrii, to je prostě wau, wau :D

Skvěle napsaná kniha, akce, napětí, romantika... Skvělé bylo, že se v knize hodně objevovala linie příběhu bratrstva, přesněji Butche a Marissi.
Příběh kolem Paradise a Craega byl skvělý.
Těším se na další díly.
Autorka rozhodně nezklamala :)

Kdyby šlo dát 2 a půl hvězdy, tak dám. Knížka mě až tak nezaujala. Jediné povídky, které se mi líbily byly Jednoslovná odpověď - dozvěděla jsem se tam alespoň víc o tom, jak se Sookie vypořádala s Waldem. A druhá povídka, které mě zaujala byla Vánoční dárek :)

Tento díl se mi nelíbil zdaleka jako ty předchozí, Phuryho jsem si moc neoblíbila a něco mi na jeho postavě vadí. Nedokážu říct co, ale prostě mi nesedí a tak ani díl, kde byl hlavní postavou mě až tak neoslovil. Cormia mi ale byla hodně sympatická a další dějové linie, které se odehrávaly v knize mě taky bavily.

Kniha mě teda moc nezaujala. Dočetla jsem ji jen proto, že když už jsem se do toho pustila, tak jsem ji nechtěla nechat rozečtenou. Škoda.

Musím říct, že tady v tomto díle mi neskutečně lezl na nervy Maxon. (SPOILER)!!! Pořád tvrdil Americe, že kdyby hned řekla, požádal by ji o ruku, že je pro něj jediná... ale, že ji dá čas na rozmyšlenou. A když to pro něj asi nebylo dost rychle, začal se mnohem více věnovat ostatním dívkám některé dokonce až moc. Tak to mě teda dostalo, připadal mi jako puberťák, který myslí kalhotama, ještě k tomu, když pronesl, že si snad zaslouží alespoň patnáct minut na nic nemyslet... to jako v náručí nějaké jiné a přitom bude Americe tvrdit, že ji má rád????
Jinak taková jednoduchá oddechová kniha.

Zajímavý díl, ve kterém se toho opravdu hodně událo. Odhalení vlkodlaků... vražda, pokus o vraždu, válka...
Ale hlavně Sooki a Eric spolu :D
Jsem zvědavá, jak to s nimi bude pokračovat dále.
Jen je mi strašně líto Traye :( měla jsem ho ráda.

Celkem povedený díl. Mrzelo mě, že s Quinnem to Sookie skončila, měla jsem ho ráda, ale aspoň je teď možnost, že se dá do kupy s Ericem :) Jsem taky zvědavá, jak to bude pokračovat s krevním poutem Erica a Sookie... Celkově se prostě těším na další díly :D

Díl se mi líbil, hlavně konec... Akce. Akorát se nemůžu rozhodnout mezi Ericem nebo Quinnem? :) No asi spíš Eric i když postava Quinna se mi zamlouvá taky hodně :D

Dobrá oddechová kniha. A těším se na další díly, kde se snad objeví Quinn :-)

Musím uznat, že ze začátku jsem knize moc nadějí nedávala, ale nakonec mě chytla a až do konce nepustila. Jediné, co mi vadilo byly slova jako Xakru s X na začátku, Úža a Chucpe, co to jako je za slovo to Chucpe? Mohly tam být nějaké jiné, ale to je jen můj názor. Kniha jinak super a už se těším na další díl :)

Kniha byla lepší než první díl. Začátek se sice trochu táhl, ale poté se děj rozjel. Celkově povedené se super koncem.