Dočista mrtví přehled

Dočista mrtví
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46407/bmid_docista-mrtvi-d0r-46407.jpg 4 278 278

Pravá krev série

Odvážné servírce Sookii Stackhouseové tentokrát dělá starost její bratr. Jak se znenadání začínají jeho oči měnit, uvědomuje si, že se Jason poprvé převtěluje v pantera. To samo by v kamarádce upírů velké obavy nevzbudilo, ale v okolí začne neznámý odstřelovač nebezpečně ohrožovat sousedy a zdá se, že s tím má Jason cosi společného. A tak Sookii nezbývá, než do příštího úplňku zjistit, kdo je za tyto útoky zodpovědný. Pokud si ji ovšem střelec nenajde dříve.... celý text

Horory Romány Fantasy
Vydáno: , Baronet

Dead as a Doornail, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dočista mrtví. Přihlašte se a napište ho.

Sirina
07.07.2024 4 z 5

Další pokračovaní, které se čte rychle. Těším se na každou další scénu s Ericem a jsem zvědavá, jak to s nimi nakonec dopadne.

NicaCola
14.12.2023 5 z 5

Taky tak žerete všechny scény Sookie a Erica? Klidně bych vyškrtla všechny ostatní mužské postavy ( ..a že jich tam je hodně :-D) a nechala bych jen ty dva a stejně bych dala knížce pět hvězdiček.
Možná to bylo tím, že jsem si mezi čtvrtým a pátým dílem dala thrillerovou pauzu, ale mně se tento díl líbil snad zatím nejvíc :)

Zuzka_Zuu
11.07.2022 5 z 5

Další skvělý díl! V tomhle díle jsem Sookie hodně litovala a zároveň se těšila na každé shledání s Ericem. Už první stránka téhle knihy mi dala jasně vědět, jak moc se kniha liší od seriálu. V tomto porovnání se se dosti rozchází a podobností je míň a míň. Ač nerada; kniha je rozhodně lepší, víc věcí vysvětluje a nenechává tolik otazníků. Za mě další povedený díl :)

Kniha Dočista mrtví v seznamech

v Mé knihovně182x