Dočista mrtví přehled
Charlaine Harris
Pravá krev série
Odvážné servírce Sookii Stackhouseové tentokrát dělá starost její bratr. Jak se znenadání začínají jeho oči měnit, uvědomuje si, že se Jason poprvé převtěluje v pantera. To samo by v kamarádce upírů velké obavy nevzbudilo, ale v okolí začne neznámý odstřelovač nebezpečně ohrožovat sousedy a zdá se, že s tím má Jason cosi společného. A tak Sookii nezbývá, než do příštího úplňku zjistit, kdo je za tyto útoky zodpovědný. Pokud si ji ovšem střelec nenajde dříve.... celý text
Horory Romány Fantasy
Vydáno: 2010 , BaronetOriginální název:
Dead as a Doornail, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dočista mrtví. Přihlašte se a napište ho.

Taky tak žerete všechny scény Sookie a Erica? Klidně bych vyškrtla všechny ostatní mužské postavy ( ..a že jich tam je hodně :-D) a nechala bych jen ty dva a stejně bych dala knížce pět hvězdiček.
Možná to bylo tím, že jsem si mezi čtvrtým a pátým dílem dala thrillerovou pauzu, ale mně se tento díl líbil snad zatím nejvíc :)

Další skvělý díl! V tomhle díle jsem Sookie hodně litovala a zároveň se těšila na každé shledání s Ericem. Už první stránka téhle knihy mi dala jasně vědět, jak moc se kniha liší od seriálu. V tomto porovnání se se dosti rozchází a podobností je míň a míň. Ač nerada; kniha je rozhodně lepší, víc věcí vysvětluje a nenechává tolik otazníků. Za mě další povedený díl :)
Kniha Dočista mrtví v seznamech
v Mé knihovně | 182x |
2009 | ![]() |
2012 | ![]() |
2009 | ![]() |
2012 | ![]() |
2010 | ![]() |
Další pokračovaní, které se čte rychle. Těším se na každou další scénu s Ericem a jsem zvědavá, jak to s nimi nakonec dopadne.