Adriana21 | Komentáře u knih | Databáze knih

Adriana21 Adriana21 komentáře u knih

Krátký druhý život Bree Tannerové Krátký druhý život Bree Tannerové Stephenie Meyer

Abych pravdu řekla, místy se mi kniha zdála celkem zdlouhavá a nezáživná. Líbil se mi více méně začátek a pak až konec.

05.01.2017 3 z 5

Dočista mrtví Dočista mrtví Charlaine Harris

Dobrá oddechová kniha. A těším se na další díly, kde se snad objeví Quinn :-)

01.12.2016 3 z 5

Chtíč Chtíč J. R. Ward (p)

Zase další super kniha od J. R. Ward. Zhltla jsem ji jak malinu :) Super napsaná, dějová akce, vůbec jsem se nenudila. Postavy se mi zamlouvali a Jima mám čím dál raději. Izák super, živě jsem si ho uměla představit :D

24.11.2016 5 z 5

Milion sluncí Milion sluncí Beth Revis

Druhý díl se mi líbil snad ještě víc než ten první. Napínavý, zajímavý... prostě super. Už se těším na třetí díl :)

07.11.2016 4 z 5

Loď mezi hvězdami Loď mezi hvězdami Beth Revis

Musím uznat, že ze začátku jsem knize moc nadějí nedávala, ale nakonec mě chytla a až do konce nepustila. Jediné, co mi vadilo byly slova jako Xakru s X na začátku, Úža a Chucpe, co to jako je za slovo to Chucpe? Mohly tam být nějaké jiné, ale to je jen můj názor. Kniha jinak super a už se těším na další díl :)

04.11.2016 4 z 5

Nejistý zítřek Nejistý zítřek Avery Williams (p)

Kniha byla lepší než první díl. Začátek se sice trochu táhl, ale poté se děj rozjel. Celkově povedené se super koncem.

03.11.2016 4 z 5

Alchymie věčnosti Alchymie věčnosti Avery Williams (p)

Kniha nebyla špatná. Celkem dobře se mi četla, ale zdálo se mi, že některé dějové části byly moc urychlené, škoda. Taky zařizování falešné občanky mě dost pobavilo.

09.10.2016 3 z 5

Rozbřesk Rozbřesk Stephenie Meyer

Super, super, super... Knihy Stephenie Meyer prostě miluju a není tomu jinak ani u Rozbřesku. Skvěle se čte, děj se zajímavý, napínavý...Série Twilight je prostě nejlepší :D

05.10.2016 5 z 5

Zatmění Zatmění Stephenie Meyer

Třetí a zase parádní kniha ze série Stmívání.

25.09.2016 5 z 5

Neslyšno Neslyšno Richelle Mead

Kniha se mi vcelku líbila, ale na sérii Vampýrská akademie a Pokrevní pouta bohužel nemá, proto dávám tří hvězdy. Navíc konec se mi zdál moc rychlý, čekala bych ho trochu víc rozvedený.

12.09.2016 3 z 5

Vykoupení Vykoupení Lauren Kate

Co to sakra má být ten konec :( Tak to jsem opravdu nečekala. Takže tak strašně moc let se Luce a Daniel nacházeli a zase ztráceli, aby nakonec, až si Luce na vše vzpomene a můžou být s Danielem spolu se vlastně zase navzájem ztratí a po dvaceti letech, kdy se jako smrtelníci shledají si vlastně vůbec nic nepamatují. Nepamatují si, co spolu prožili... ACH JO!!! Díl se mi líbil, ale ten konec mě fakt zklamal. Čekala jsem něco jiného.
A co se stalo s rodiči Luce? To jsme se v knize už nedozvěděli.

01.09.2016 3 z 5

Vytržení Vytržení Lauren Kate

Třetí díl se mi zatím líbil ze všeho nejvíc. Bavilo mne cestování Luce do jejích minulých životů, kde jsem se alespoň trochu dozvěděla, jak Luce dříve žila. A že to někdy opravdu neměla jednoduché.
Jsem zvědavá, jak se bude vyvíjet další díl :)

16.08.2016 4 z 5

Muka Muka Lauren Kate

Druhý díl se mi velice líbil, akorát ně štve, že jsem se ještě pořádně nic nedozvěděla o předchozích životech Luce. Jen malé střípky. Celkově jsem se o Luceině a Danielově lásce, jak k tomu došlo... nedozvěděla. Tak třeba v další knize.
Líbilo se mi prostředí pobřežní akademie, takovou školu a vyučování bych brala taky :D
Nové postavy jako Miles a Shelby se mi hodně zamlouvají :)
Super...

03.08.2016 3 z 5

Pád Pád Lauren Kate

Kniha se mi líbila. Taková oddychovka na dovolenou :) Luce s Danielem jsem si oblíbila,ale i další postavy byly fajn. Celkově dobrá kniha.

29.07.2016 3 z 5

Chamtivost Chamtivost J. R. Ward (p)

LUXUSNÍ!!! Prostě super, jako série Bratrstvo černé dýky. Jima jsem si velice oblíbila, od začátku mi byl hodně sympatický.
Vin byl taky super postava. Líbilo se mi, jak se během knihy měnil ze zbohatlického namyšlence na super hodného a chápavého chlapa.
No a dva padlí andělé? Bezkonkurenční :)

20.07.2016 5 z 5

Věř mi Věř mi Jessica Inclán

Super oddechová kniha :) Celkově se mi líbila. Felixe s Sayblee jsem si oblíbila a jako postavy mi byli sympatičtí. Konec taky fajn, takže paráda :D

12.07.2016 3 z 5

Máš proč věřit Máš proč věřit Jessica Inclán

Celkem povedená kniha. Fabia s Rufusem jsou velmi sympatičtí a oblíbila jsem si je. Dějová linie knihy se odehrává dříve než kniha první Když uvěříš, což mne ze začátku trochu zmátlo :) Ale jinak fajn oddechová kniha.

28.06.2016 3 z 5

Nový měsíc Nový měsíc Stephenie Meyer

Pro mne super kniha. Tato série je mojí srdcovou záležitostí. I když asi bych řekla, že nejslabší díl, ale pořád si u mne zaslouží pět hvězdiček. Taky jsem ráda, že tam dostal více prostoru Jacob :)

23.06.2016 5 z 5

Když uvěříš Když uvěříš Jessica Inclán

Kniha se mi celkově líbila. Taková odpočinková a trochu něco jiného než ty upířiny, které pořád čtu :)

23.06.2016 3 z 5

Mrtví pro svět Mrtví pro svět Charlaine Harris

Tenhle díl se mi opravdu líbil a to hlavně proto, že celá kniha byla hlavně o Ericovi :) :)
Jak ten byl úžasný, když si nic nepamatoval, úplně roztomilý :D
I když musím uznat, že normální Eric, který netrpí ztrátou paměti je prostě ten pravý :)
Zatím jednoznačně nejlepší díl. Jsem zvědavá, jak to bude mezi Ericem a Sooki pokračovat dál.

19.06.2016 4 z 5