adrianna0305 adrianna0305 komentáře u knih

Roštěnka Roštěnka Alice Clayton

1* uděluji za kocoura a vtip kolem něj, 2* za celkem povedené erotické části a další hvězdičky jsem ubrala za hloupost Caroline v závěru knihy, kdy nechtěla být úplně dospělá nebo co to mlela za blbosti.

22.05.2015 2 z 5

Červenka Červenka Jo Nesbø

Úvod knihy nudnější, nebavilo mě to skrz ty návraty do 2. sv. války. Od čtvrté části knihy se to trošku rozjelo, i když celkově byl tenhle díl skromný na akci a tajuplnost. Harry začal být 100% až od knihy Nemesis, ale k dokonalosti se prostě musí člověk propracovat :-)

07.05.2015 4 z 5

Podlehni Podlehni Maya Banks

Ani tentokrát asi úplně Nepodlehnu :-( V prvním díle byly obyčejné sny, tady se trošku přitvrdilo a řešily se noční můry. Nechyběl romantický prvek, kdy se dominant vzdal své kontroly hahaha.

05.03.2015 1 z 5

Gabrielův Ráj Gabrielův Ráj Sylvain Reynard

Dante by se obracel v hrobě, kdyby věděl, že byl spojen s touhle trilogií :-( Čtení o totálních hloupostech, doprovázené ještě hloupějšími komentáři v závorkách. Ráj na zemi díky téhle knize asi už nebude :-D
Celkový závěr: Tohle by nestrávila ani skartovačka :-(

02.02.2015

Podvol se Podvol se Maya Banks

Šíleně užvaněná kniha :-D O každé věci se 5x debatuje, 10x ujišťuje a nakonec se ta největší hádka strhne kvůli snu :-D No fíííha, to jsem fakt nečekala.
Podvolím se a udělím aspoň jednu hvězdičku :-)

08.01.2015 1 z 5

Rozkoše zimy Rozkoše zimy Eileen Gormley

Další ze série knih, která poukazuje na to, že klasické rande je již klišé a pokud si z postele neodnesete jelita od biče, tak nejste vlastně normální :-D :-D

12.10.2014 1 z 5

Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

'Bastarda' uctívám ;-) 'Cizince' toleruji :-( a 'Hráče' řadím před Cizince :-)
...fajn kniha, kterou kazila jen postava Ziggy. Některé její "vědecké" průpovídky byly trapnééé.

03.08.2014 3 z 5

Žár Žár Maya Banks

Jediný žár, který by kniha vydávala, by byl při spálení :-D

15.07.2014

Krásný Antonio Krásný Antonio Vitaliano Brancati

Od téhle knihy raději dál, nutno přeskakovat stránky nebo je vytrhat, jinak se konce nedočkáte.

15.07.2014

Krakatit Krakatit Karel Čapek

Čapkův styl psaní mi prostě nesedí :-(

15.07.2014 1 z 5

Kontrakt 3 Kontrakt 3 Melanie Moreland

Tak to bylo až moc slaďoučké, leptalo mi to čočky při čtení. Tolik sluníčkových lidiček v jedné knize jsem ještě nezažila. Čekala jsem, že ke konci přiletí kosmická loď a odnese je na jejich domovskou planetu.

19.04.2024 1 z 5

Zachránila mě slza Zachránila mě slza Angele Lieby

Tahle kniha musela být nějak divně napsaná nebo přeložená, protože mi byla vypravěčka příběhu děsně nesympatická. Člověk měl chutě přidržet jí v té nemocnici na hlavě polštář. Lepší byl Skafandr a motýl, tam jsem s dotyčným soucítila :( zde jsem byla při čtení katem.

17.05.2023 2 z 5

Ve jménu pomsty Ve jménu pomsty Kinga Litkowiec

Tohle je i škoda komentovat, prostě další blbost v sérii :( Velkolepá pomsta ve stylu jednoho pižlání nožem byla směšná - jeden říz a dokonáno jest :) ...děsivější bude, jestli to má pokračování.

19.03.2023

Ptáci a jiné povídky Ptáci a jiné povídky Daphne du Maurier

Asi mě trošku naštvala povídka Ptáci :-( Mohlo to být delší, nějaké pokračování, jak proti ptákům země bojovaly a třeba pak pomyslný konec, klidně i špatný, že ptáci všechny sežrali...

28.01.2023 4 z 5

Vánoce po francouzsku Vánoce po francouzsku Fiona Valpy

Ono to asi není úplný odpad, ale od knihy s vánočním nádechem bych čekala trošku míň deprese a mrtvých (no, i to prase zabili, a já doufala, že aspoň čuník přežije ty jatka). Jo a ty recepty a vaření, taky hodně nudily :( tohle není kniha na povzbuzení sváteční atmosféry.

07.05.2022

To nejlepší z nás To nejlepší z nás Nicholas Sparks

...a to nejhorší od Sparkse. Ty jeho vývary lásky jsou prostě nepoživatelné.

24.03.2022

Sputnik, má láska Sputnik, má láska Haruki Murakami

Tenhle autor je úplně marný a ztracený. Jeho knihy nemají žádnou jiskru, nápad, prostě jsou k uzoufání nudné. Při jejich čtení má čtenář tendenci spáchat harakiri. Vždy na něj narazím díky čtenářské výzvě, je držitelem snad každé zbytečné literární ceny.

21.02.2022

Touha Touha Helen Hardt

Určitě je to čtivé a erotická linka docela zajímavá. Co tam bylo toporné a těžko uvěřitelné, byla Jade a její profese právničky. Autorka jí měla vymyslet jiné povolání, aby úryvky z práce nebyly tak směšné. Z toho popisu pracovního zapálení by nezachránila Talona ani od pokuty za parkování :) Uvidíme co přinesou další díly.

11.12.2021 2 z 5

Bridget Jonesová – S rozumem v koncích Bridget Jonesová – S rozumem v koncích Helen Fielding

Po přečtení tohoto deníku jsem fakt v koncích. Ve filmu je Bridget ujetá, ale pořád normální, knižní Bridget je totální blbka, nesympatická, odporná svým tupým chováním. Vlastně všechny postavy v téhle knize byly pitomé, i ty jejich příhody. Totální blaf.

18.01.2021

Aiden Aiden Melanie Moreland

Opět podle stejné šablony: ON mega bohatý, sexy, v posteli výkonný a v dětství mu to trochu pocuchali v hlavě. ONA ač všední ho prostě poblázní a hned díky ní zapomene, že má být divný. Prostě žádné novinky v tomhle žánru. Jinak oslovení Sluníčko byl totální zabiják, jak kdyby jim bylo 15 let.

05.12.2020 1 z 5