adrianna0305 komentáře u knih
Nejspíš love story ze života pavouků, skrz neustálé zmiňování "sítě". Přidávám se ke zmateným čtenářům, kterým chybělo vysvětlení k čemu vlastně zajatkyně jsou. A proč to bylo vůbec vydáno na papíře?? Ej škoda stromu, který za tuhle knihu položil život. :(
Určeno pro milovníky tanečků. Bohaté pojednání o baletu a ztvárnění různých představení. Kolem velkého teroru a gulagu se protančilo rychlostí kankánu. Nebavilo to skrz neustálý popis kdo s kým tančil. :-(
Aj to je síla, kde se tak hloupé nápady na knihy berou. Zamilovaní mafiáni filozofující o odpuštění a aby to byl mega doják dosadíme tam někoho na vozíčku.
K přečtení mě nalákal trailer filmu (Rozzum v divočině) a knihu hodnotím velmi čtivě, dospělý to přečte za pár hodin. Ke konci hotový doják. :)
Jen škoda, že nejsou k dispozici další díly v češtině, docela by mě zajímalo, jak to pokračuje. :-(
Na tuhle knihu musíte mít správnou čtecí chuť a pak ji slupnete jak malinu. :-)
Požírání lidí je tam bráno velmi decentně a mnohdy v dobrém úmyslu (aspoň u hlavních hrdinů). Trošku mě naštvalo sežrání ..., já jim fandila a ona tohle. :-(
...film se mi nelíbil.
Tak to byla opět blbost, hlavně ten konec. :( Za těch pár vtipných vět dávám dvě **, jinak mi to přišlo strašně jednoduché, bez jiskry.
Ubírám hvězdičky za nepromyšlenost. Autorka se měla kouknout na pár dílů kriminálky Miami nebo LA, popř. nevymýšlet takový divný závěr nad kterým i detektiv-amatér kroutí hlavou. :-))
Zbytečně zdlouhavé čtení. Méně stran, dám o hvězdičku víc.
Nejnormálnější díl z téhle "démonské" série. Minimum divného sexu, divného chování mezi postavami a všech dalších divností, kterými se pyšnily předchozí díly. O nic tu vlastně nešlo, tak proto asi uděluji takové vysoké hodnocení. :-)))
Tak to bylo až moc slaďoučké, leptalo mi to čočky při čtení. Tolik sluníčkových lidiček v jedné knize jsem ještě nezažila. Čekala jsem, že ke konci přiletí kosmická loď a odnese je na jejich domovskou planetu.
Zdlouhavé a nudné :( konec už jsem moc nedávala a některé odstavce přeskakovala. Adept na Odpad! :)
Píšu to s lítostí, ale dobrá byla jenom poslední kapitola, ta mě nalákala přečíst si i druhý díl. Jinak to bylo takové vleklé a opakující se. :(
Ďábel se skrývá v lásce aneb z deníčku totální zoufalky. Vždyť ta ženská nebyla normální, to mozek nebere, aby se choval někdo tak blbě a ještě o tom napsal knihu. Abdul byl možná psychouš, ale autorka myslím taky. Jejich komunikace v závěru knihy připomínala zaseknutou gramofonovou desku, takže ji můžete v klidu přeskočit, jak jsem to udělala já.
Krásně ponurý obal ukrývá skvělou knihu, kdy se při čtení i bojíte, že na vás dopadá radiace z místa činu.
Já nějak doufala, že to po hodně špatných knihách bude od autorek něco lepšího, ale zase je to skoro odpad. :-( Nebylo to nijak zábavné, bez jiskřivosti mezi hrdiny a jen samé blbiny. Tak aspoň, že ten obal je hezký. :-)
Úvod slibný, v polovině už to bylo vleklé a ten konec byl zbytečně dlouhý. Jenom cukrování, až by z toho člověk blil. Novela Baby šéf - odpad. Ten, kdo má děti nad takovou blbostí musel kroutit hlavou, já to nedávala a přečetla tak jednu větu ze stránky.
To byla hrůza, že to čtení i bolelo. Hloupě napsané, nesmyslné zápletky, tupé postavy mluvící jak škrobení panáci. Autorka chtěla psát detektivky s romantickou zápletkou, ale bylo to jak představení nějakých robotů po lobotomii.
"Ach, to jsme si tedy nepočetli. To je tiskovina, aspoň pro nás, k ničemu." ...citace z knihy, která popisuje její kvalitu. Ta 1* je za roztomilý mini formát knihy, jinak to byla totální blbost. Člověk by musel na něčem ujíždět, aby tenhle blábol pochopil. :-)))
Nechala jsem se obelstít hezkým přebalem knihy :( ale dějově hodně slabé.