adrianna0305 Online adrianna0305 komentáře u knih

To nejlepší z nás To nejlepší z nás Nicholas Sparks

...a to nejhorší od Sparkse. Ty jeho vývary lásky jsou prostě nepoživatelné.

24.03.2022

Sputnik, má láska Sputnik, má láska Haruki Murakami

Tenhle autor je úplně marný a ztracený. Jeho knihy nemají žádnou jiskru, nápad, prostě jsou k uzoufání nudné. Při jejich čtení má čtenář tendenci spáchat harakiri. Vždy na něj narazím díky čtenářské výzvě, je držitelem snad každé zbytečné literární ceny.

21.02.2022

Touha Touha Helen Hardt

Určitě je to čtivé a erotická linka docela zajímavá. Co tam bylo toporné a těžko uvěřitelné, byla Jade a její profese právničky. Autorka jí měla vymyslet jiné povolání, aby úryvky z práce nebyly tak směšné. Z toho popisu pracovního zapálení by nezachránila Talona ani od pokuty za parkování :) Uvidíme co přinesou další díly.

11.12.2021 2 z 5

Božský Božský Christina Lauren

Víc by se tomu hodil název Divný a ne Božský :( už ten překlad byl takový divný, divné časové nesrovnalosti, divné dialogy, příhody i ta jejich divná zamilovanost, kdy člověk nevěřil, že po sobě vůbec jedou.

28.08.2020 2 z 5

Dohoda s láskou Dohoda s láskou R. L. Mathewson

To musela být dohoda mezi idioty, jinak si to neumím vysvětlit, přitom se mi ta kniha ze začátku líbila, ale postupným čtením to šlo do kytek a epilog to zabil. Zoe měla to své sádlo hlavně na mozku a Trevora jsem si s jeho zájmem o jídlo představovala jako 300 kg chlapíka, pak mi ta kniha dávala smysl :D

02.07.2020 1 z 5

Sexy farmář Sexy farmář Alice Clayton

Chcete napsat knihu? Zde máte návod: Vezměte si jakoukoli kuchařku a mezi jednotlivé recepty vepisujte vaše postřehy z mládí, trošku sexu s někým fešným, jakože vtipné zážitky z okolí včelína a tradááá jste spisovatelé jako Alička Klajtonová.

16.06.2020 1 z 5

Šéf Šéf Vi Keeland

Dějově jednoduchá kniha, která se dobře čte i sem tam pobaví, ale v domácí knihovně ji mít nemusíte, jelikož se k ní už stejně nikdy nevrátíte :) ...takových podobných zbytečných knih jsou totiž mraky.

20.04.2020 2 z 5

Papírová města Papírová města John Green

Měla jsem tušení, že tenhle autor nebude můj favorit, předem jsem cítila nezáživné čtení a stalo se. Úvod ještě dobrý, dokonce i zábavný. Pak se to nějak rozvleklo do nudných končin, závěr jen spousta žvanění. Škoda papíru na tuhle knihu, ale když z ní vytrháte listy, můžete si postavit vlastní papírové městečko.

02.02.2020 1 z 5

Hvězdný prach Hvězdný prach Neil Gaiman

U mě bohužel vítězí film na plné čáře. Kniha je moc dětská, plná skřítků, jednorožců, mluvících jezevců?? a celkově taková nijaká. Nemělo to akci a vtip, který se mi líbil ve filmu. A ten konec? No tahle kniha se může klidně proměnit v prach, co se zamete pod koberec ;-)

25.03.2019 2 z 5

Beta Beta Jasinda Wilder

Obsahuje spoiler, možná i celý bojler :-) Noo Kyrie je hotový Rambo, kdy cesta do pekla a zpět je pro ni procházka růžovým sadem. S prostřeleným kolenem by dokázala i stepovat a pomocí svých tělesných tekutin dokaže zlikvidovat kdejakého hromotluka. Hmm mně se zdá úhel Beta úplně tupý :-(

25.06.2017

V zemi korálového stromu V zemi korálového stromu Sofia Caspari

Na Novozélandskou ságu od Larkové to nemá, protože to nebylo moc propracované (viz. několik postav, se kterými se nic nedělo a hráli jen křoví), ale i tak je to líbivé počtení :-)

30.09.2016 4 z 5

Padesát stínů Adama Padesát stínů Adama Rossella Calabró

Vtipný úvod a pár dalších vět to prostě nezachránilo :-( Udělat z chlapů totální kentusáky je stejně trapné jako šedivý originál. Čerpání inspirace mezi houmelesáky nebyl dobrý nápad.

19.09.2016

Princ Princ Sylvain Reynard

Krátká blbost, která nás připravuje na to, že máme očekávat mnohem větší a zdlouhavější blbost. Zde se jen dočteme, jak Princ šmíruje cizi lidi při sexu :-)

17.07.2016

Přízrak Přízrak Jo Nesbø

Po sérii dobrých příběhů, byl tohle pouze Harryho přízrak. Nebylo to špatné, ale nemělo to ty překvapivé momenty. Vše nějak v poklidu vyplulo na povrch a doplavalo to k obyčejnému konci.

07.01.2016 4 z 5

Skrýš Skrýš Johan Theorin

Nevím jak to říct, ale něco tomu chybělo :-( nemělo to tu pravou severskou příchuť. Prospělo by osekání nudnější poloviny a víc rozvinout až moc stručný konec, který teprve zaujal.
...a ten závěr, hmm doják jak z červené knihovny :-))

03.11.2015 3 z 5

Zápisník jedné lásky Zápisník jedné lásky Nicholas Sparks

Ajajaj, kdybych u čtení nepila hořkou kávu, tak se z té přemíry sladkosti poblinkám :-D Polovina kniha o mládí a setkání po 14 letech - jasné NE a možná ještě jedno NE k tomu :-( Část z "domova důchodců" už měla nějakou váhu a tak byla kniha zachráněna z Odpadu.

13.08.2015 2 z 5

Vyvolená dáma Vyvolená dáma Stephanie Laurens (p)

Zbytečně moc dlouhé, kdy se to už po pár kapitolách stalo nudným čtením s nezajímavou zápletkou :-(

22.06.2015 1 z 5

Policie Policie Jo Nesbø

Bylo to skvělé, drastické a zase dokonale zamotané :-) Jen mě naštvala vražda ***** v popelářském voze :-( (utajení jména pro ty, co se teprve chystají číst) bude to chvíli trvat než autorovi odpustím :-(

05.06.2015 5 z 5

Rozkoše léta Rozkoše léta Evie Hunter (p)

Tahle letní skautská příručka, o tom, jak se dá přežít v divoké přírodě pouze s jedním sexy mužem, se mi líbila o něco více, než předchozí zimní dovádění.
Ano, bylo to zdlouhavé a často hloupé, ale ty 2* se tam prostě našly :-)

20.03.2015 2 z 5

Barvy dychtivosti Barvy dychtivosti Vina Jackson

Psychicky narušení jedinci by neměli mít možnost zhmotňovat své myšlenky :-D ...pak vznikají tyhle narušené knihy. Fuj čtení.

06.11.2014