adrianna0305 komentáře u knih
Krátká blbost, která nás připravuje na to, že máme očekávat mnohem větší a zdlouhavější blbost. Zde se jen dočteme, jak Princ šmíruje cizi lidi při sexu :-)
Autorovu mysl asi napadl Gríška, jinak tyhle sci-fi ptákoviny vysvětlit nejdou. Plácá děj bez ladu a skladu jak Písečník svůj domeček. Deportovat knihu na Škín, ať je naše planeta v bezpečí! :-D
Někam do poloviny se zdálo, že by to nemuselo být nejhorší čtení, jenže chyba lávky. Z Kasie se stala totální minda a pan Dade byl tak trochu psychouš. Potrhlé zápletky, zbytečné hrdinčiny fantazie a stupidní metafora o nějakém Měsíci nad oceánem jako bonus k tomu všemu hloupému :-)
Příběh to byl dobrý, ale proč musel být obalen tolika zbytečnými žvásty :-(( Ta pomatenost Herzoga byla patrná i bez těch slavných "dopisů". Na 100% vím, že tuhle knihu už nikdy neotevřu.
První a na dlouhý čas asi i poslední kniha od téhle bábiny spisovatelky. Přemíra bezbarvých postav, plochý děj, žádné extra jiskření mezi hrdiny a ta hromada blábolů ke konci ejejej :-(
Dokonalí, krásní a úspěšní lidé došli k dokonalému, krásnému a úspěšnému konci :-) ...jak nečekané, ale raduji se z toho konce :-)
Datováno léta páně 2016, kdy je knižní trh zavalen prapodivnými trilogiemi, byl pan Crusoe a jeho oblíbený den v týdnu Pátek příjemnou čtenářskou oázou :-) Už jsem málem zapomněla jak chutná kvalitní literatura :-)
Rybářská příručka protkaná erotikou s pseudozápletkou absolutně o ničem. Autorky vaří z vody nemastnou neslanou rybí polévku :-( ...víc o téhle knize napsat nejde :-(
Že to bylo hloupé? A proč neee? Vždyť to bylo inspirováno 100× horšími knihami, ve kterých ta blbost byla trapná, zde byla pro změnu vtipná :-D
Severská romantika ukrytá pod hromadou sněhu od krve :-) ...možná někde uprostřed jsem uvažovala nad skromnějším hodnocením, ale ten konec mě prostě dojal :-)
Milý John, mohl být lepším počtením, kdyby ho milý Nicholas neoplácal polevou z přecukrované nudy, prostě mistr cukrář :-)
Dokonale zrežírovaný příběh :-) jen nevím, zda by to tak hladce prošlo i ve skutečnosti. Nejvíc mě pobavil závěr, kdy policie vysvětlovala jak se všechno událo, smíchy jsem málem umřela :-D :-D
Trochu je mi líto, že autor (vím, že je to voják a ne spisovatel) použil k sepsání téhle knihy tzv. "ej-styl" (tejden, sejto, vejška, vejlet a "ej" ve všech možných slovech), ubralo to na kvalitě, protože téma bylo velmi zajímavé a zasloužilo si trochu spisovnosti :-) Výskyt sprostých slov mi nevadil, dodávaly tomu autentičnost.
Po sérii dobrých příběhů, byl tohle pouze Harryho přízrak. Nebylo to špatné, ale nemělo to ty překvapivé momenty. Vše nějak v poklidu vyplulo na povrch a doplavalo to k obyčejnému konci.
Tolik sociálních témat v jedné knize ...a všechny se vyřešily dobrým sexem, jak je ten svět jednoduchý, nebo to byla jednoduchá kniha?? Otravovalo mě to jejich brnkání na kytaru, hotový konkurz na Superstar :-(
Škoda jakéhokoliv komentáře, ale proč ostatní nevarovat před nic moc počtením :-) E.T. nebo co to je za zkratku asi nevěděla zda psát detektivku, ba přímo thriller, nebo erotiku a tak to umixovala dohromady a vznikl tenhle pekelný guláš :-(
Stačilo by přesunout pár opravdu zajímavých kapitol (byly asi 4) do druhého dílu a tadáááá tahle kniha vůbec nemusela být :-) ...jinak poprava Celesty a odklizení královského páru do věčných lovišť bylo překvapivé, autorka smrt nijak nedramatizovala.
Nevím jak to říct, ale něco tomu chybělo :-( nemělo to tu pravou severskou příchuť. Prospělo by osekání nudnější poloviny a víc rozvinout až moc stručný konec, který teprve zaujal.
...a ten závěr, hmm doják jak z červené knihovny :-))
Jak může chlap psát takové cukrkandly a nestydět se za ně. 2/3 knihy obyčejné povídačky z dívčí knihovny a pak jakože grandiózní drama, kdy by měly tát i ledovce. Varování autora se nenaplnilo a smích s pláčem se ke čtení nedostavil.
3x sláááva konečně po několika letech dočteno. Byla jsem namlsána z Historie trestu smrti a čekala jsem něco zajímavého i od téhle knihy a ono NIC :-(( fakt čtenářské utrpení, sebevrah tam návod nenajde :) ...hmm možná v polovině knihy se unudí k smrti.