AgiMangi komentáře u knih
Kniha je moc pěkná, Lada v ní doplńuje různá říkadla a básně svými ,,ladnými¨ ilustracemi. Je pěkná knížka
Kniha je moc krásná, praktická, naučná a pozoruhodná, moc se mi líbí jak je vždy na druhé straně od strany s obrazem podrobné vysvětlení díla. Kniha je zkrátka skvělá.
Moc krásná kniha, doporučuji mám ji doma s názvem ,,Tajemství Duhové zahrady¨ ale text je stejný.
Kniha se mi moc líbila. Mám moc ráda knihy psané rukou Patricii St. John jsou velmi napínavé, veselé a moc zajímavé.
Moc pěkná kniha, nejen že podle ní člověk snadno pozná známé i neznámé druhy ptáků, ale dá se využít i jako skvělá inspirace pro mé malby a kresby.
Tato kniha se mi moc líbí, jen ilustrace jsou někdy poněkud ,,nevěrné´´ale to samozdřejmně nevadí tady nejde o ilustrace knihy ale o dějiny výtvarného umění a o vyobrazení obrazů ...
jinak nemám co vitknout.
Moc krásná knížka nejen pro děti ale i pro milovníky ptáčků z Čech ale i exotických papoušků.
Tento milý příběh snad dovede vtáhnout do děje úplně každého.
Úžasné, kniha mi stručná nepřijde a doplńující ilustrace příbuzných druhů a predátorů jsou jen skvělím doplněním textu.
Velká krása, naučný a velmi zajímavý text doplńují věrné ilustrace Katie Scottové.
Moc krásná kniha, najdu v ní nespočet informací o vesmíru, data , a opravdu úžasné, okouzlující a velmi naučné ilustrace Chrise Wormella. Hodnotím velmi, velmi kladně