AgiMangi komentáře u knih
Moc krásná kniha, velice mně inspiruje, a napomáhá k mé vlastní tvorbě, má nejen krásnou obálku, ale i vnitřek!
DOPORUČUJI!!!
Tato kniha představuje nové umění, jehož plátno je v kávovém hrnečku.
Tuto knihu jsme si jako malé děti s maminkou rády četly a poslouchaly biblické příběhy, i když měla trochu jiný obal a uvnitř byly jiné ilustrace, doufám že neztratí své kouzlo, a budou si ji stále číst nové generace, a bude pro ně úvodem do té krásné knihy, ve které najdou odpověď na jakoukoli otázku.
Kniha je moc krásná, člověk při čtení zapomene na realitu, a úplně slyší šumění Modré zátoky a švitoření zpěvavého ptactva pracujícího na stavbě hnízd, a vidí krásné rybaříky pozorně sledující zátoku a čekající na příležitost kdy budou moci skočit do čisté vody a vynořit se s rybí kořistí.
Opravdu moc krásný a dojemný příběh, doporučuji.
Kniha se mi moc líbí, především její zpracování ,pěkně vložené ilustrace a její formát.
Zklamalo mě že Audubon jako modely používal i mrtvé ptáky s vycpaným obsahem těla, naaranžováné na větvičce pomocí drátu, to ale nijak neodebírá na kvalitě knihy, (kniha za to nemůže). Jinak mám ilustrace již zmińovaného malíře moc ráda, dlouho jsem tuto knihu nemohla sehnat, nakonec se poštěstilo na Bazoši.
Je mi dvanáct a ani na minutu mi nepřišlo že by byla kniha psána moc filozoficky či složitě.
je to velmi poutavá kniha, vtáhne vás do lesního válečného příběhu že si toho ani nevšimnete a už jste na jiném místě. Doporučuji
Dronte Mauricijský nebyl příšera, a už je vyhubený tak at´ se o něm mluví slušně.
Hezká kniha, objevila jsem v ní Mariu Sibyllu Merian, za což jsem moc ráda. Doporučuji
Myslím že tato kniha je skvělím seznámením s vírou pro nevěřící ateisty.
Tato kniha je velice vtipná, zanechala následky na celé naší rodině některé hlášky jsou prostě nezapomenutelné.
Tuto knihu jsem dostala ke křtu v evangelickém kostele, je to převyprávěný starý zákon z Bible, doporučuji přečíst hlavně těm které starý zákon příliš nezaujal.
je to vyprávění z pohledu lidu v Babilóně
Není nutno ani psát komentář, jelikož je to ta nejdůležitější kniha na světě pro každého bez rozdílů, i když si to někteří lidé nemyslí, každý potřebuje Boha.
Skvělá, praktická, poutavá a velmi naučná kniha o technikách malby
Moc krásná kniha o životě dívky jenž žila nevědomky s cizí německou rodinou kde jí má opravdu ráda pouze babička. prostě skvělá klasická knížka
DOPORUČUJI
Kniha se mi líbila, je velmi čtivá, zajímavá a někdy dost napínavá doporučuji
Pěkná kniha o lásce ke zvířeti lidem je to napínaví příběh, doporučuji přečíst.