Aicha196 Aicha196 komentáře u knih

Jak přežít manželství Jak přežít manželství Leoš Kyša

Kniha se mi libila, je vtipna a kazda situace popsana ocima zeny a muze. Presne!

Úzkostný pacient Úzkostný pacient Radkin Honzák

Super, doporucuji

13.12.2021 5 z 5

101 sázek, které vždy vyhrajete 101 sázek, které vždy vyhrajete Richard Wiseman

Kniha se mi moc libila. Je plna zajimavosti a rozhodne se znalostmi z ni blysknete pred kamarady. Lze s ni zazit spoustu zabavy

10.01.2020 4 z 5

Strava pro zdravý mozek Strava pro zdravý mozek Ngaire Hobbins

Super kniha plna jednoduchych a chutnych receptu. Nejprve je plna faktu, rad a doporuceni a v dalsi casti jsou recepty

10.01.2020

Vědomá dieta Vědomá dieta Ruth Q. Wolever

Uzasna kniha, ktera resi postoj k jidlu, duvody co proc a kdy jime. V tom je klic ke zdrave strave a citeni se dobre. Doporucuji. Neni to dalsi kniha o tom kolik ceho jist a co nejist.

12.11.2019 5 z 5

Sám proti stresu Sám proti stresu Jan Cimický

Zajimava kniha pro kazdeho, koho provazi stres kazdy den a tipy jak se s nim poprat

Emoční inteligence Emoční inteligence Jane Wharam

Uzasna kniha, praktikovani emocni inteligence usnadnuje zivot jak osobni tak pracovni. Napsana srozumitelne

Enneagram. Devět tváří duše Enneagram. Devět tváří duše Richard Rohr

Vyborna kniha, velice zajimava

Dokonalá svůdkyně Dokonalá svůdkyně Dietlind Tornieporth

Prima kniha plna super rad

Malá kniha štíhlosti Malá kniha štíhlosti Lauren Slayton

Super tipy jak se udrzovat v kondici.obsahuje tipy jak si uzit veceri v restauraci bez vycitek a i prima snadne a chutne recepty

Jak přežít v práci Jak přežít v práci Torsten Knöde

Obsahuje tipy jak si praci uzit bez syresu a vyhoreni jak vychazet s kolegy a sefy a nenechat se zdimat

Nic nového o mužích Nic nového o mužích Martin Ondrouch

Zatim nej z takto zamerenych knih

10.11.2019 4 z 5

Vše, co bychom měli vědět o mužích Vše, co bychom měli vědět o mužích Alina Schumann

Kniha neni spatna, pohled na muze je dost objektivni dle meho nazoru.

10.11.2019 3 z 5

Soustřeď se - síla cíleného myšlení Soustřeď se - síla cíleného myšlení Jürgen M. Wolff

Nadsena, pouzitelne tipy pro ty, kteri jsou neustale rozptylovani

Italská kuchyně Italská kuchyně Riccardo Lucque

Super, jen ja ji nevyuziju, nevarim. Prima recepty, vypadaji mnam a jsou snadne

10.11.2019 5 z 5

Hubněte ve spánku - Využijte svůj biorytmus k hubnutí Hubněte ve spánku - Využijte svůj biorytmus k hubnutí kolektiv autorů

Zajimavy pohled na to jak funguje metabolismus a dle sveho typu clovek najde rady. Ja podle toho jedu a funguje to, citim se lepe.

10.11.2019 5 z 5

1001 způsob jak motivovat zaměstnance 1001 způsob jak motivovat zaměstnance Bob Nelson

Kniha obsahuje tipy jak motivovat zamestnance, tymy i cele organizace. Pro manazery zajimave cteni

Jaký osud čeká váš vztah? Jaký osud čeká váš vztah? Kim Osborne Sullivan

Zajimava kniha

10.11.2019 3 z 5

Láska - Neuspořádaný cit Láska - Neuspořádaný cit Richard David Precht

Kniha se mi moc libila. Je zajimava a ctiva.

Spoluprací k úspěchu Spoluprací k úspěchu Rastislav Zachar

Moc uzitecna kniha pro manazery i zamestnance.

01.11.2019 5 z 5