Aicha196 komentáře u knih
Kniha se mi moc libila. Pripomina,ze v zivote
nic neni automaticke. Staci jeden okamzik a vse je jinak. Vzdy jde o to,jak clovek na veci nahlizi. Pekne se cetla. Zaujala me o to vic,ze jde o skutecne pribehy.
Urcite doporucuji precist
Uzasna kniha, snad nejlepsi na toto tema,ktere jsem cetla. Pribehy ze zivota,ktere maji pote odborny popis. Az mrazi, kdyz si clovek uvedomi,ze takovych lidi je mezi nami spousta a dokazou vas znicit, pokud jste s nimi ve vztahu. Verim,ze tem, kteri se jeste rozmysleji o opusteni narcise manipulatore, najdou v teto knize pomocnou ruku a ten spravny impuls. Vsem vrele doporucuji!
Uzasna kniha, obsahuje i prakticka snadna cviceni
Super kniha, jak starnout prirozene, tipy na udrzeni kondice. Rozhodne doporucuji!
Super kniha, ruzne stupne inspirace pro minimalizaci plastu od mirneho vlivu az po razantni vylouceni plastu. Navody na bio kosmetiku, cistici prostredky. Vse krasne usporadano dle mista v byte apos.
Super kniha, jednoduche tipy jak vyuzit potraviny siroce dostupne a chutne k nastartovani spalovani kalorii
Cela trilogie se mi moc libila. Posledni dil se mi libil stejne jako ty predchozi. Prijemna oddychovka a predpokladam, ze pouze bezdetni se smeji az se za bricho popadaji. Nedokazu si predstavit, ze bych denne zazivala totez co je popisovano v knize :)
Kniha se mi moc libila. Je plna zajimavosti a rozhodne se znalostmi z ni blysknete pred kamarady. Lze s ni zazit spoustu zabavy
Super kniha plna jednoduchych a chutnych receptu. Nejprve je plna faktu, rad a doporuceni a v dalsi casti jsou recepty
Uzasna kniha, ktera resi postoj k jidlu, duvody co proc a kdy jime. V tom je klic ke zdrave strave a citeni se dobre. Doporucuji. Neni to dalsi kniha o tom kolik ceho jist a co nejist.
Proniknete do psychosomatiky. Najdete zde vysvetleni vasich obtizi, ktere klasicka medicina nebyla schopna klinicky vysvetlit
Jedna z nejlepsich knih v oblasti vztahu mezi rodici a detmi. Vysvetluje a dostava se ke korenum nekdy ne moc dobrych vztahu s rodici, zejmena matkou. Pokud je to vas pripad, urcite doporucuji. Kniha vam otevre oci
Zajimava kniha pro kazdeho, koho provazi stres kazdy den a tipy jak se s nim poprat
Uzasna kniha, praktikovani emocni inteligence usnadnuje zivot jak osobni tak pracovni. Napsana srozumitelne
Velice zajimava kniha, otevre oci a pomuze k efektivni spolupraci. Urcite doporucuji
Super tipy jak se udrzovat v kondici.obsahuje tipy jak si uzit veceri v restauraci bez vycitek a i prima snadne a chutne recepty