Aira

Nádherný, strhující a dechberoucí třetí díl této série. Autorka dokáže čtenáře přímo vtáhnout do děje a vy zažíváte to, co hlavní hrdinka. Jediná chyba - nemá pokračování. Ale už teď vím, že se k téhle sérii jednou vrátím a přečtu si ji znovu.

Rozhodně stojí za přečtení, je to taková ta správná oddechovka.Tahle knížka se četla sama :)

Úžasné druhý díl, sice mi někdy hlavní hrdinka lezla na nervy, ale nemůžu se dočkat dalšího pokračování :)

Velmi zajímavá kniha. Obecně nemusím knihy z mužského pohledu,ale tahle rozhodně stojí za přečtení :)

Takhle knížka mě přivedla akorát tak do depresí, nemyslím si, že by měla být pro děti. Nevím proč o ní tolik lidí básní, asi je to na mě až příliš velké umělecké dílo.

Skvělá knížka, zajímavě napsaná. Trochu jsem se bála stylu psaní, ale byla jsem velmi mile překvapena. Vřele doporučuji

Tuhle knihu jsem přečetla jedním dechem. Autorka nechá čtenáře doslova splynout s hlavní hrdinkou.Ikdyž je název knihy celkem prozrazující,tak si člověk stejně nikdy není jistý koncem. Je to úžasná trilogie, která nesmí chybět v mé knihovně, protože vím, že si ji jednou budu chtět přečíst znovu.

Poslední díl téhle trilogie je ten nejhorší, ikdyž by to mělo být naopak. Autorka postrádá šmrnc, vše je velmi zdlouhavé a nudné. Čtenář prožívá s hlavním hrdinou každou jeho minutu,a to je až přespříliš.

Předešlé dva díly jsem přečetla raz dva a moc se mi líbily a tak jsem začala s chutí číst i ten poslední, ale le kdybych věděla, jak zkončí, vůbec bych poslední díl nečetla. Bylo to velké zklamání.

První díl je zaručeně nejlepší z celé trilogie, ovšem něco v té knize postrádám.Nepodařilo se mi pochopit a porozumět hlavní hrdince.

Tahle kniha člověka přímo vtáhne do dějě, nejde se od ní odtrhnout :)