Dvůr křídel a zmaru přehled

Dvůr křídel a zmaru
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/349801/bmid_dvur-kridel-a-zmaru-veZ-349801.jpg 5 3206 3206

Feyre se vrátila na Jarní dvůr, odhodlaná získat informace o Tamlinových manévrech a jeho spolupráci s Hybernem. Aby to udělala, musí se zapojit do smrtícího tance podvodů – a v něm může jeden chybný krok přivodit zkázu nejen jí, ale i celému světu. Feyre čeká nesnadné rozhodnutí, komu z oslnivých a smrtících Vladařů věřit... ! Jak upozorňuje i sama autorka, tato série obsahuje velmi explicitní erotický obsah. Řeší se zde znásilnění, násilí na ženách, psychické problémy, promiskuita, diskriminace, problémy s alkoholem, potrat a traumatický porod, smrt blízké osoby, válka, traumata z dětství a spousty dalších věcí.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , CooBoo

A Court of Wings and Ruin, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dvůr křídel a zmaru. Přihlašte se a napište ho.

Holubka
dnes 5 z 5

Byla to opět jízda. Od začátku do konce. Pouto mezi Rhysem a Feyre je úžasné a celou knížku jsem si to užívala. Konec byl srdcervoucí a já bulela jako želva. Samozřejmě kdybych chtěla rýpat, tak najdu hromadu věcí co mi vadily, ale mě se nechce. Já si celou knížku užila a tahle série je pro mě srdcová a Rhysnad je prostě dokonalost sama.

JaneKatty
předevčírem 5 z 5

Máme tu třetí díl Dvorů a víceméně ukončení hlavního příběhu o Rhysovi a Feyre.
Ani třetí díl této série, přestože je ještě delší než díl předchozí, neztrácí nic na své čtivosti. Autorka jednoduše umí psát a to dokázala i zde. Samotný příběh vás ihned vtáhne a až do konce vás nepustí.
Co se postav týče, máme zde všechny, co jsme si oblíbili v minulém díle, ale také jsou nám představeny nějaké nové charaktery. Většina z nich však zůstává spíše jako vedlejší postavy.
Romantická linka v této knize pokračuje z předchozí knihy, nedostáváme zde tedy úplně nic překvapivého, ale stejně milovníci romantiky si přijdou na své, jelikož mezi Feyre a Rhysem to stále pořádně jiskří a mně opravdu přišlo, jako bych jejich láska ze stránek přímo čišela.
Co se týče světa v této sérii, už jej známe z předchozích dvou knih, ale pořád nám sem tam odkryje nějakou novinku, která čtenáře určitě překvapí.
Suma sumárum, máme tu velmi povedené pokračování série, které je čtivé, má sympatické postavy a velmi uspokojivě uzavírá příběh této původní trilogie.

MyBookWorld
02.01.2025 5 z 5

Předchozí díl se mi líbil více, bavilo mě poznávání jednotlivých postav Nočního dvoru a sblížení Rhyse a Feyre bylo prostě…neskutečné Ale abych nekecala, konec ACOWARu jsem zase celý proplakala, počínaje Rhysandovým proslovem k přátelům před poslední bitvou.
Neskutečná série, jedna z těch co vám změní život, nebo aspoň ovlivní pohled na svět :)

Třpytivá, Druhá strana řeky a další knižní novinky (40. týden)

29.09.2024

10 nejprodávanějších eknih (duben)

04.05.2018

10 právě čtených knih podle uživatelů (duben)

15.04.2018

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Temnota umožňuje světlu zářit.

Bylo toho příliš. Už toho obětoval příliš a podle všeho měl stále dojem, že to nestačí. (Feyre)

Dávej si pozor, jak mluvíš o mé vladařce.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Ocenění knihy (1)

2017 - Goodreads Choice Awards (Young Adult Fantasy)

Kniha Dvůr křídel a zmaru v seznamech

v Přečtených4 489x
v Knihotéce1 152x