Rod země a krve přehled

Rod země a krve
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/449842/bmid_rod-zeme-a-krve-TZw-449842.jpg 5 1713 1713

Bryce je 25 a žije už dva roky sama po záhadné vraždě svých přátel. Případ byl uzavřen a považován za ukončený dokud o dva roky později vrah neudeří znovu a nezabije další lidi naprosto stejným způsobem. Bryce se stane hlavní podezřelou, neboť každou z obětí viděla jako poslední. Aby dokázala svou nevinu musí případ vyřešit a tak dostane tvz. ochránce a pomocníka Hunta Athalara. Společně pátrají a pravda, která vyjde najevo by je ani v nejdivočejších snech nenapadla.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , CooBoo

House of Earth and Blood, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rod země a krve. Přihlašte se a napište ho.

kafeknizkualet
07.12.2024 5 z 5

Půlměsíční město jsem poslouchala jako audioknihu v angličtině (měla 24 hodin prosím pěkně). Začátek byl trochu těžší… prostě než se člověk zorientuje v tom, kde je co, kdo je kdo a jak svět vlastně funguje, tak to trvá. Ve společnosti po boku žijí nadpřirozené postavy a lidé, jedná se o moderní svět.

Hlavní postava Bryce mi přišla zezačátku trochu nesympatická, ale brzy se to otočilo, pak jsem si ji hodně oblíbila. Taky cením to, že Bryce není šestnáctiletá puberťačka, ale dospělá žena.

V knize je taková detektivní zápletka, hodně zvratů, některé scény mi připadaly dost přitažené za vlasy, hlavně na konci, ale rozhodně to nemění to, že za mě je toto fantasy opravdu skvělé.

Doomiiniikaa
30.11.2024 5 z 5

SJM a jejích posledních 100 stran …

iv.kohoutova
29.11.2024 5 z 5

Velmi povedená kniha. Nemohla jsem se odtrhnout. Ve většině knih člověk už dopředu tuší co se bude dít. Tady ne.

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2022)

04.09.2022

10 nejprodávanějších eknih (říjen)

01.12.2020

10 právě čtených knih podle uživatelů (listopad)

15.11.2020

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

S láskou je všechno možné.

„Tak jdeme. Ať mají naši předci důvod otáčet se v hrobě.“ - Bryce (str. 64)

„Stát se navěky sluhou těch, které toužili svrhnout, byl osud horší než smrt.“ - Isaiah (str. 82)

Více citátů z knihy najdete u autora.

Ocenění knihy (3)

2020 - HumbookAwards (Young adult kniha roku)
2020 - Goodreads Choice Awards (Best Fantasy)
2020 - HumbookAwards (Nejlepší fantasy nebo sci-fi kniha roku)

Kniha Rod země a krve v seznamech

v Přečtených2 191x
v Chystám se číst1 071x