Aires

Silně návyková jízda vesmírem, při které nepřestávají pálit kanóny a zběsile tlouct srdce čtenáře. Čtení této knihy je závislost, která se nedá překonat jinak, než obrácením poslední stránky a zběsilým úprkem do obchodu pro pokračování! Zkrátka - nejdřív budete milovat lit-RPG, pak tuhle sérii a nakonec i žánr space opery. Z obojího si totiž bere to nejlepší a ponechává je málo prostoru pro zlepšení :)
Takže milý Atamanove - zvýšení globální slávy a reputace o 100%!

Až přejde zima je kouzelný zimní příběh určený především mladším čtenářům, přesto dovede okouzlit i dospělé. Pokud jste letos zatoužili po sněhových vločkách nebo vás zkrátka baví severské prostředí a folklór, jste na správné stopě. Kniha vyniká magickou atmosférou jako z Narnie a připomíná podobně laděnou knihu Medvěd a slavík. Je sice krátká a velmi jednoduchá, přesto je to hezká pohádka plná mýtů, sněhových vloček,která rychle prolomí ledy a okouzlí i ta nejchladnější srdce. :)

Máte rádi luštění tajemství, honbu za poklady, odhalování záhad starých jako lidstvo samo nebo prostě jen adrenalinové výpravy do divočiny? Je váš oblíbený hrdina Indiana Jones nebo Dan Brown? Máte rádi záhady a nevyřešené rébusy? Jestli jste odpověděli na jednu z otázek ano, tahle kniha je pro vás jako stvořená. Neváhejte a vydejte se spolu s geologem Rossem pátrat po samotném Zdroji života na naší planetě. Tajemný Voynichův rukopis, který se dosud nikomu nepodařilo rozluštit, ho dovede až ke kolébce lidstva. A jak už to tak bývá, v patách má nepřítele, který má s novým objevem své vlastní plány! :)

Žila byla jedna královská dcera, která byla skrz naskrz špatná. Zlo v ní vábilo draky, kterým vyprávěla zakázané staré báje. Nejmocnější Drakovládce chtěl dívku pouze pro sebe, aby nasával její smrtící sílu. Až ji jednoho dne ve vzteku popálil. Od té doby byla princezna poznamenaná ohněm.
Stala se lovkyní draků a postrachem. Nazývají ji Iskari, podle pradávného příběhu o Iskari a Namsarovi. Princezna Asha je teď Iskari, ztělesnění ničivé síly. Před její sekerou se třesou draci i lidé široko daleko. Jediný, kdo se jí nebojí, je její snoubenec Jareq. Jenže Asha po svatbě vůbec netouží. Nechce přijít o volnost. Jediné, co ji od sňatku může zachránit, je přinést králi hlavu toho největšího z draků, velkého Drakovládce.
Byla jednou jedna kniha, která byla psaná jako pohádka. Pohádka o princezně bojovnici, krutém králi a o dracích. Tak se dá popsat Poslední Namsara. Miluji knihy o dracích, takže jsem nemohla odolat nutkání si ji přečíst. Draci, silná hlavní hrdina, fantastické království. To všechno znělo nesmírně slibně a proto jsem od knihy čekala hodně. Toužila jsem po příběhu který bude procítěnější, více nabitý emocemi, a nad kterým se mi bude tajit dech. Nakonec jsem dostala něco trochu jiného. Více pohádkovějšího, než jsem čekala. Pohádky nejsou špatné. Ale zkrátka to neuspokojilo moji představu o výborném příběhu.

Hlavní hrdina Ruslan je výborný hráč. Jednoho dne je proto najatý tajemným cizincem, aby za něj hrál v nejmodernější hře Obránce perimetru. Sotva na nabídku kývne, už se probouzí na palubě vesmírné lodi jako princ Georgij. A posádka lodě se nestačí divit, když se z jejich obtloustlého prince, který tráví dny v opojném stavu a o taktice nemá ani páru, najednou stane výborný stratég. Přesně takového stratéga však budou potřebovat, protože jen o pár galaxií dál číhají vesmírní emzáci, kteří chtějí ze všech planet udělat kůlničku na dříví :)
Žánr lit-RPG mě jednoduše baví :) Velkolepý vesmír jako ze Star Wars, vesmírné koráby jako ze Star Treku a k tomu akční napětí jako v té nejvydařenější RPG hře. Sektor osm vás jednoduše vtáhne do velké bitvy o všechny známé galaxie

Nedočteno. Příběh oddechový, pro lidi s hlavou v oblacích. Pro ty, kteří sní o ochočených miliardářích, milostném zážitku po kterém se ocitnete v závratných výšinách a po nebesky dokonalé lásce. Na mě ovšem moc naivní a tuctové. Není to špatná kniha, ale ani zázrak :)

Mýty opředená Indie. Bitva dobra se zlem. Mladík, který byl předurčen stát se velkým hrdinou a bohem. Jeho osudem je zachránit národ.
Zní to moc dobře, že? A teď si dáme náhled do kruté reality. Atraktivní kulisy Indie. Pokus o velkou bitvu dobra se zlem. A jeden vyvolený mladík, který se ovšem chová jako puberťák. Vážně, kdo tohle mohl přirovnávat k Tolkienovi? Autor neumí pracovat s postavami, popisem ani pořádně vytvořit napínavé situace. Nemůžu si pomoct, ale prvních pár desítek stran mi to připomínalo sloh ze základky. Dále tu chybí nějaký historický kontext a naopak tu přebývají slovíčka jako terorismus, hygiena a další perličky. Když čtete knihu, která se odehrává 1900let před naším letopočtem, působí dost směšně, když se v ní mluví o teroristech

Začátek celkem slibný, ale to následovalo potom, mě stálo všechny síly, abych knihu vůbec dočetla. Hlavní hrdinka si nechá líbit snad vše a věřte, že neuvěřitelné sexuální scény (např. když si to rychle rozdají, než se vrátí její manžel domů), vám rychle začnou lézt na nervy. Tohle bylo šlápnutí vedle. Omyl a katastrofa :D

Děs a hrůza..Porno je oproti tomuto velmi slabé kafe.Žádné city ani láska..Hlavní hrdinka Summer je opravdu nymfomanka a touží objevit své nejtemnější touhy, bohužel až moc nepředstavitelně temné a zvrácené.Je mi líto, ale se Summer jsem se opravdu nijak ztotožnit nemohla..