Aivinka Aivinka komentáře u knih

Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Klobouk dolů. Hodně lidí si myslí že Češi neumí napsat dobrou knihu ale podle mého názoru je mnoho českých knih daleko lepší než většina světových bestsellerů, tato knížka rozhodně patří mezi TOP.

10.04.2017 5 z 5

Světlo a stíny Světlo a stíny Leigh Bardugo

Užasné, jedna z nejlepších knih které jsem měla to potěšení si přečíst. Doufám že se v blízké době setkáme i s pokračováním. U některých pasáží jsem se smála, u některých brečela a když ve vás kniha dokáže vyvolat pocity radosti i uzkosti, je to ta nejlepší kniha.

09.04.2017 5 z 5

Morová rána Morová rána Margit Sandemo

Tuto knihu jsem četla po druhé. Kdysi jsem ji číst začala ale nedočetla jsem jí, takže jsem jí přečetl na druhý pokus. Kniha nepatří k těm nejlepším ale rozhodně není špatná, některé části byly nudné, nezajímavé nebo dlouhé ale celkově byla kniha docela snesitelná. Příběh je nicméně velice krásný a zajímavý, proto si určitě přečtu i další díly. Pořád čekám až se to rozjede a série se mě chytne a nepustí.

02.04.2017 4 z 5

Erik Erik Shaun Tan

Kniha která poukazuje na skutečnost, že i malé věci mohou být velkolepé. Obdivuji nádherné ilustrace a celkový příběh.

07.03.2017 5 z 5

Dcera Dcera Kiera Cass

Selekce s Americou se mi líbíla sice víc, ale i Eadlyn má něco do sebe. Upřímě mí favorité jsou zatím všichni přeživší, každý má své kouzlo.

05.02.2017 4 z 5

Návrat z nicoty Návrat z nicoty Martin Pistorius

Krásná kniha která mě přinutila se zamysled nad svým životem ale také nad životem ostatních, neodsuzovat ale věřit, neignorovat ale naslouchat ale hlavně pomáhat protože všichni na tomto světě jsou užasné bytosti a mají svojí osobnost, sny a city.

02.02.2017 5 z 5

Kruh Kruh Mats Strandberg

Moc hezká kniha, těším se až se mi do rukou dostane i druhý a třetí díl. :)

29.01.2017 5 z 5

Purpurová stuha Purpurová stuha Kathleen Weise

Krásné, ten konec mě trochu zarazil a jsem zaražená až do teď ale to nic nemění na mém hodnocení.

27.01.2017 5 z 5

Vánoční zázrak Vánoční zázrak Jay Asher

Krásný román, když k tomu máte ještě tu pravou vánoční atmosféru tak je to dokonalé. Určitě doporučuji.

06.01.2017 5 z 5

Útok titánů 9 Útok titánů 9 Hadžime Isajama

Super. Teď si budeme muset počkat na ten desátý díl. Doufám že tahle serie mang bude ještě pokračovat protože mě neskutečně baví a všichni co mě znají vědí, že jsem poněkud náročná. Jsem ráda že tento díl byl o minulosti Sashe, protože ta mi jako první padla do oka. Možná proto že má tak bohatý apetít stejně jako já. :D Snad to čekání rychle uteče protože se na tu desítku neuvěřitelně těším a myslím si že mě opět nezklame.

Útok titánů 8 Útok titánů 8 Hadžime Isajama

No tak tohle jsem nečekala! Uplný zvrat událostí. Užasné jako každý díl.

Útok titánů 7 Útok titánů 7 Hadžime Isajama

Jak už sem několikrát psala, jeden díl lepší než druhy. Zdá se mi že i kresba se zlepšila (jen můj názor) ale i celkový příběh se vyvíjí v něco neskutečně vzrušujícího. Pamatuji si když jsem mangy odsuzovala protože mi celkově komixy nepřišly jako knihy ale tahle je dokonalá.

Útok titánů 6 Útok titánů 6 Hadžime Isajama

Každý díl je lepší a lepší, tahle serie se pořád zdokonaluje. Anime jsem boužel ještě neviděla ale manga je užasná a doufám že se mi do rukou dostanou i další díly protože je to neskutečně napínavé.

04.01.2017 5 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane F. (p)

Knihu jsem četla jako povinnou četbu a vůbec toho nelituji. Příběh se mi líbil a zpracování bylo krásné.

Silueta Silueta Justin Richards

Knihu jsem četla v Anglii, takže to bylo takové tématické. Užasný humor, krásná zápletka.

04.01.2017

Dalecká generace Dalecká generace Nicholas Briggs

Tohle bylo dokonalé.
Už dlouho jsem čekala kdy mě kniha zase rozbrečí a tahle to dokázala.

Závoj smutku Závoj smutku Tommy Donbavand

Zajímavý příběh, nepatří sice k nejlepším knihám Doctora Who ale i tak se mi líbila.

04.01.2017 4 z 5

Svět podle Boba: Nová dobrodružství nezvyklé dvojice Svět podle Boba: Nová dobrodružství nezvyklé dvojice James Bowen

Do téhle kočičky se zamilujete na první pohled, je to dokonalý příklad přátelské oddanosti.
Stejně jako první díl naprosto senzační.

04.01.2017 5 z 5

Kocour Bob: Příběh o přátelství a naději Kocour Bob: Příběh o přátelství a naději James Bowen

Tahle kniha mě zasáhla. Uplně mi změnila pohled na svět a na city lidí. Přečetla jsem jí jedním dechem a jsem za to upřímě ráda. Je taky jistou motivací pro ostatní, a když si uvědomím že tohle není jediný takový příběh lidí kteří se chtějí změnit ale nemůžou (z jakehokoli důvodu) je na světě více, mám z toho špatný pocit. Hodně lidí si stěžuje na svůj život a problémy ale neuvědomují si že někdo to má na světě daleko těžší než my.

04.01.2017 5 z 5

All you need is kill - Stačí jen zabíjet All you need is kill - Stačí jen zabíjet Rjósuke Takeuči

Užasné, daleko lepší než film. Jen je mi líto že se mangy čtou takhle rychle, za den přečtu klidně i pět.

02.01.2017 5 z 5