Svět podle Boba: Nová dobrodružství nezvyklé dvojice přehled

Svět podle Boba: Nová dobrodružství nezvyklé dvojice
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/243589/bmid_kocour-bob-svet-podle-boba.png 5 250 250

Kocour Bob série

< 2. díl >

Pokračování úspěšného titulu Kocour Bob. Autor doplňuje další příhody a zážitky a vypráví, jak mu nečekaná popularita proměnila život – a to nejen pozitivně. V závěru líčí, jak probíhalo vydání jeho první knihy, která měla v Anglii nesmírný úspěch – dlouhé fronty na autogramiádách, zájem médií. Pro autora to znamenalo i finanční soběstačnost a zároveň usmíření a obnovení kontaktů s rodiči. Pěkná a upřímná kniha o přátelství mezi mužem a kocourem, podaná bez přehnaného sentimentu.... celý text

Literatura světová Příroda, zvířata Příběhy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The World According to Bob: The Further Adventures of One Man and His Street-wise Cat, 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svět podle Boba: Nová dobrodružství nezvyklé dvojice. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (70)

Lady Greystoke
05.10.2024 5 z 5

Že je Bob velmi neobyčejný a chytrý kocourek víme už z prvního dílu. Mě tady zaujala i ta část, která se motala kolem vydání knihy. Že člověk z ulice nemůže jen tak sednou a napsat knihu. Že člověk z ulice nemůže jen tak jít a vystřihnout rozhovor pro televizi. Po přečtení prvního dílu před pár lety jsem se pak podívala na některá ta televizní vystoupení Jamese a Boba na youtube a vůbec jsem si neuvědomila. jak hrozně nervózní a nesvůj musel James tehdy být. V té době byl jeho život asi celkem jízda, z nuly na sto. Ne že bych mu to záviděla. Jediné co by mu mohl člověk závidět (nebo přát) je Bob. Ten už dávno odpočívá za duhou, anebo (a to spíš) pomáhá nějaké další ztracené duši v tomto nebo jiném vesmíru.

martinaandulka
14.10.2023 5 z 5

Znova jsem jsi přečetla pokračování Boba a Jamese,čtenář jsi uvědomí, že dostat se na dno a na ulici je snadné a ta bezmoc,odstrčených od lidí se dostat zpátky není vůbec lehké a,že potkal Boba byla veliká výhra.Bob je bohužel v nebíčku a já mu tam děkuji za Jamese.


Jara.v
04.10.2023 5 z 5

Krásné čtení s reálným popisem života na ulici. Bob je úžasný kocour a James to napsal tak, jak to je - dojemné, vtipné, poučné. Tohle si zaslouží být bestsellerem. Málokdy se povede pokračování knih a tahle opravdu nezklamala ani v nejmenším.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Svět podle Boba: Nová dobrodružství nezvyklé dvojice v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených321x
ve Čtenářské výzvě48x
v Doporučených35x
v Knihotéce163x
v Chystám se číst106x
v Chci si koupit39x
v dalších seznamech3x