Aja39 komentáře u knih
Úžasná kniha, autorka umí úžasně popsat vztahy a pocity hlavních postav. Tuhle knihu si ráda přečtu znovu.
Krásná kniha, přečteno hned a splnilo se moje očekávání od autorky.
Knížka je čtivá, ale nějak mě úplně neoslovila ale určitě neodrazuji od čtení.
Kniha je moc krásně napsaná prostě zakázaná láska takže emoce nechyběli.Autorka to umí skvěle podat nemohla jsem přestat číst.
No krásný závěr autorka umí skvěle popsat příběh vtáhnout do děje, že nechcete knihu zavřít a odejít.V téhle sérii si každý najde svou oblíbenou dvojici a nebo je zbožňujete všechny. Těším se na další knihy od autorky.
No další pecka prostě neuděláte chybu když si přečtěte celou sérii. Cole je super.
Přečteno a nezůstanu jen u téhle knížky zajímá mě co bude s ostatními. Knížka mě bavila a nenudila.
Knížku jsem se rozhodla přečíst díky vysokému hodnocení. Nelituji je to krásný příběh a vcelku i nečekaný děj . Takže hodnocení sedí.
Skvělý příběh bavil mě od začátku do konce. Nemůžu vůbec nic vytknout. Oba měli zajímavé osobnosti celou dobu mě rozesmívali a hlavně jsem doufala v happy end. Krása!
No musím říct že jsem byla vážně překvapená asi nejvíc erotická kniha co jsem zatím četla a teda velké překvapení. Ale mě se líbil příběh hlavní postavy nenudily čekala jsem co bude. Občas jsem měla chuť říct to snad nemyslí vážně tohle ne. Ale nepůsobylo to na mě lacině promyšlený děj.Asi to není pro každého ale určitě na tuto knihu nezapomenete hned tak.
Dobré počteníčko vtipné, trochu napětí a přitažlivost mezi oběma. Přečtu určitě i další série.
Napřed jsem měla obavu že to bude až moc sladké ale překvapilo mě to. Dobrý příběh hodnotím knížku kladně.
Dobrá knížka žádné velké drama ale oba byli sympaťáci, bavilo mě to.
Nejprve jsem viděla film a ten se mi moc líbil tak jsem si přečetla i knihu. A hrozně se mi libilo že jsem si mohla prožít víc co si hlavní představitelé mysli a co cítí než ve filmu. Prostě krása.
No celkem jsem překvapená že se někomu nelíbí tahle kniha. Pro mě je nádherná ano hlavní hrdinové si neustále hádají ale strašně jsem to s nimi prožívala. Prostě za mě top. Miluji knihy od autorky.
Já si zamilovala tuhle autorku a tento příběh super a miluji celý klan.