ajak

Knížka je velmi čtivá, místy i vtipná, moc se mi líbilo to shrnutí o autorech :D taky bych chtěla do takového klubu patřit :)
DOPORUČUJI

no popravdě jsem čekala víc, děj se sice hýbal ale přece jen to bylo zbytečně zdlouhavé, do čtení jsem se musela kopat, Mare jakoby v tomhle díle ztratila veškerou jiskru, nevím předchozí díly byli rozhodně dle mého napínavější.

hezky se četla, přečteno jedním dechem, doufám že bude další díl přišlo mi to takové neuzavřené z jistého pohledu :)

Začala jsem to číst ze zvědavosti kvuli předchozím dílům. Ze začátku, když jsem to četla byla jsem trochu unuděná na muj vkus se to hodně táhlo. Na konec jsem celkem ráda že jsem to přelouskala a jsem zvědavá na další díl :)

Knihu jsem dočetla a říkám si že autorka udělala zajímavý konec. Je uspokojivý pokud se knížka moc nelíbila, ale stále je nádech na pokračovaní. Osobně jsem to zhltla jedním dechem, ikdyž je to dle některých lidí moc teenagerovské mě se to líbilo. Pravá Alenka mě moc nebavila takže se mi do této knížky ani moc nechtělo, ale z nudy jsem si ji přečetla a rozhodně nelituji. Doporučuji :)

užasná přečteno jedním dechem :) a nevíte někdo jestli bude i pokračování?? :)

3,5 hvězdičky, nevím jako štítek romantika?? Kde?
Ano uznávám, asi nejsem uplně cílová čtenářská skupina, ale jako mladá máma popravdě nevím co bych měla dělat s takovým zmetkem. Na to že hlavnímu hrdinovi je sedmnáct se dle mého choval jako malá dvojčata. Jako jo málokdo si přizná, že má problém s alkoholem a začne s tím něco dělat sám od sebe. Uplně nelituju toho, že jsem si knížku přečetla, četla se velmi pěkně a málokdy jsem jí odložila ale asi jsem prostě čekala víc.

Krásná, čtivá, zábavná oddechovka. Měla jsem to přečtené během pár hodin a moc špatně se to odkládalo :D mohu jen doporučit! Nebylo to přeslazené a některé hlášky nebo vtípky opravdu stály za to!!

Na knížku jsem se těšila, ale něco mi tam chybělo, bohužel nevím co. Ze začátku knihy jsem se musela do čtení nutit. A pro čtenáře, které tento příběh nenadchl je knížka celkem i pěkně zakončená :)

Osobně si myslím, že to byl nejlepší díl z celé série :) ani na chvilku jsem se nenudila :) opravdu pěkné zakončení :) DOPORUČUJI si přečíst celou sérii

Tak to byl MAZEC. Četlo se to úplně samo :) Podle mě Tato knížka posouvá knihy s upíří tématikou uplně na jinou kolej :) není to přeslazený, ani žadny velky krvák opravdu to bylo moc pěkny :) i 5 z 5 hvězdiček mi přijde malo :D Doporučuji přečíst
a bude další díl??? Nevíto někdo jestli bude další díl??

oooohhh to je teda něco :) přečteno jedním dechem, velice doporučuju stojí to za to přečíst si to :)

OOOOO PÁNI!!! popravě jsem moc nepřemýšlela o čem to je jen jsem viděla ten název a řekla jsem si musím si to přečíst :) takže jsem velmi příjemně překvapená a těším se na druhý díl :)

je to uplně jiný příběh než které poslední dobou vycházejí, je to velmi čtivé a pro mě velice zajímavý pohled jak by mohla vipadat budoucnost světa :D vím asi sem se do toho trochu moc zabrala, ale každopádně velice doporučuji :)