AjťačkaTýnka komentáře u knih
Musím konstatovat, že kniha v mnohém předčila mé očekávání, zatímco film oproti knize docela propadák.
Při čtení knihy jsem si důkladně snila o jednom: Jak dokonale mohl vypadat Jeff :D
"Jít kadit -- Housle ladit" ...
Skvělé, poutavé, výstižné. Taková spíše relaxační knížečka, ale moc hezky psaná.
Knihu jsem přečetla na jeden zátah. Velmi dobře se mi louskala :) vřele doporučuji :)
Pro mě nadčasový román pojednávající o lidské snaze a úsilí. Ukazuje, jak moc je člověk ochoten obětovat nebo vybudovat něco pro to, o čem si myslí, že je správné.
Zaujal mě název a kniha také nezklamala.
Jsem spokojená :)
Ačkoli je uvedená kniha ve škatulce PRO DĚTI A MLÁDEŽ, možná bych si rozmyslela dávat ji číst 10 letému dítěti. Mám pocir, že by ne přímo pochopil vše, co se v knize odehrává. Já knihu četla 2x a sáhnu po ni určitě znova. Také jsem musela pořádně myslet, než mi docvakly veškeré věci. Odráží se tady hezky autorův pohled na svět. Určitě doporučuji, nečekejte žádné klišé ;)
bláznivé, legrační a poutavé-takto knihu hodnotím já :)
První díl knihy má velice poutavý příběh. Jsem velice zvědavá, zda se autorka bude držet stejné hvězdné střely, nebo bude pomalu klesat... ;)
Plně souhlasím s předchozím komentářem, také mi připadá trošku přitažené za vlasy, co se děje dívkám jejich věku. 13 let a zažívají to, co já v 18 pomalu... :D
Klasický dívčí román s honě dobrou zápletkou. :)
Velmi se mi líbil barvitě popsaný věkový rozdíl partnerů. A taky (bohužel i pro dnešní dobu) pravdivá najivita dívek.
Skvělé a čtivé psaní :)
Opravdu úžasná kniha. Nejlépe bych asi ocenila snahu o Honzu, díky které najde v sobě odvahu bojovat sama se sebou :)
Kniha z mých dětských let, tehdy byla v knihovně strašně žádaná. Pamatuji si skvělý děj a skvělé dialogy postav :)
50 odstínů šedé měla také více dílů a čtivé byly pouze první dva díly.
Doufám, že u této série knížek to bude jinak :)
Pevně věřím, že to bude o něco lepší a záživnější, než 50 odstínů šedé.
Neříkám, že by mě můj milostný život nebavil, ale možná se do četby této knihy pustím kvůli poutavému popisku. Snad neprohloupím :)
007-ičkoví agenti, špičkově vycvičení a obalení nejbezvadnějším dějem.
Co víc si přát?
Úžasné! :)
Bezvadná kniha s bezvadným dějem.
Prostě kdo si nepřečte, jako by nebyl :)
Miluju CHERUB od první chvilky. Vůbec mi nevadí, že byl James tlusťoušek, prostě je to moje dětská láska a už to tak asi zůstane.
Vřele doporučuji přečíst :)