Ajuszka
![Andělé smrti Andělé smrti](https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412851/andele-smrti-IhM-412851.png?v=1663071145)
Dobré čtivo. Doufám, že tohle nebyl poslední případ Lottie, kniha se četla dobře, udržovala vás v pozoru avšak vraha už jsem pak tak nějak tipovala.Autorku ale určitě doporučuji všem milovníkům detektivek.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Čtvrtá opice Čtvrtá opice](https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383806/ctvrta-opice-TqJ-383806.png?v=1639226539)
Tak tohle bylo dost dobré čtení!Bavilo mě to od začátku,ikdyž musím říct,že ,,deník" mě bavil víc. Nakonec to do sebe pěkně všechno zapadlo a je z toho opravdu dobrý příběh. Doporučuji přečíst a těším se na Pátou oběť,která vyjde už za necelý měsíc
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani](https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/393227/kavarna-v-kodani-3Cq-393227.jpg?v=1541003100)
Nádherná kniha, která Vás zahřeje doslova jako hrnek teplé kávy.
Hlavní hrdinka Kate je vyslána do Kodaně, aby připravila novou reklamní kampaň.
Kodaň je v knize popisována tak božsky, že máte pocit, jako byste tam doopravdy byli.
Příběh je jednoduchý, ale přesto nádherný. Pokud toužíte po úniku do světa plného romantiky, přátelství a lásky, je tato kniha pro Vás to pravé.
A byť je to první kniha ze série romantické útěky, moje je to druhá přečtená od této autorky a jsem rozhodnuta si všechny pořídit domů, protože jsem toho názoru, že tyto knihy stojí za přečtení víc než jednou.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Smrtící volání Smrtící volání](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514390/smrtici-volani-jbb-514390.jpg?v=1680758206)
Opět na Vás čeká skvěle propracovaný příběh se špetkou toho humoru.
Kim se tentokrát setkává s obyčejně obyčejnými vraždami,což ji a její tým ze začátku zmate. Jak už to ale v knihách Angely Marsons bývá, řeší se zde souběžně dva případy,které do sebe časem nádherně zapadnou.
Bude Vás to bavit! To mi věřte
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Pomocnice Pomocnice](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514983/pomocnice-YqF-514983.jpg?v=1681582620)
Tak tohle byl nářez!
Jakože,panebože a cože? :D
Dlouho jsem nečetla takovou pecku.
Podle anotace si myslíte,že hospodyně bude pěkná mrcha. Vše je úplně jinak a já opravdu hltala každou stránku a někdy mi už z vypjatosti některých situacích bylo až úzko.
Skvělá kniha, další od autorky už vyšla a já rozhodně nebudu váhat s její koupi.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Smrt přichází na prohlídku Smrt přichází na prohlídku](https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477555/smrt-prichazi-na-prohlidku-noL-477555.png?v=1650286501)
Jedním slovem - ÚŽASNÉ. Z téhle knihy jsem opravdu nadšená,ikdyž pro mě není žádné překvapení, že to stálo za to. Anders De La Motte zkrátka umí.
,, Stockholmák'' detektiv Vinston přijíždí na zdravotní odpočinek do vesničky za svou dcerou a exmanželkou. Jak už to tak bývá, kde je detektiv, je i vrah a tak se Peter nedočká odpočinku, nýbrž započne spolu s místní policistkou Tove hon na vraha.
Já jsem si vraha tipla dobře téměř na začátku, ale během čtení jsem byla párkrát na pochybách. Bravurně mě autor tahal všemi myšlenkovými směry.
Určitě doporučuji k přečtení. Za mě jedna z nejlepších knih co jsem letos zatím četla
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Ani slovo Ani slovo](https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492368/ani-slovo-Aaq-492368.png?v=1663071051)
Již pátá kniha s inspektorkou Lottie Parkerovou. Musím říct, že tahle mě zatím bavila nejvíc.
Lottie a její tým se zde potýká s vraždami malých chlapců.. Jak už to u takových knih bývá, v jednu chvíli podezříváte úplně každého a odhalení mě vcelku překvapilo.
Nebudu spoilerovat, ale čeká nás zde menší ztráta z vyšetřovacího týmu.
Určitě doporučuji a těším se na další díl, který nám autorka v poděkování slibuje
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Temná hra Temná hra](https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496948/temna-hra-rC9-496948.jpg?v=1654542935)
Kdo mě už nějakou dobu sleduje ví, že já si pro kritiku nejdu daleko a dokážu napsat, když je kniha nezajímavá.
To ale neplatí u knihy Temná hra.
Detektiv Henry Ford a jeho tým se potýkají se sériovým vrahem, který má zálibu v krvi. Budete stejně jako já celou knihu hádat, kdo za tím stojí.
Kniha se četla velmi dobře, kapitoly jsou krátké a příběh samotný je opravdu skvěle propracovaný a sem tam protkaný humorem, což mám ráda.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Matčin hrob Matčin hrob](https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478249/matcin-hrob-pgP-478249.png?v=1629832010)
Jedno velké wow. Tohle byla jednoznačně nejlepší kniha z celé série.
Podrobně se probíráme Josiiným dětstvím, které bylo opravdu hrozné. Nechápu, že to přešla bez jakékoliv psychické újmy.
Nicméně příběh je opravdu hodně propracovaný, nutí vás to číst dál a dál. Za mě opravdu velice povedené, autorka se bude muset v budoucnu hodně snažit, aby tohle překonala :))
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Slušní lidé Slušní lidé](https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471404/slusni-lide-V7j-471404.png?v=1631527343)
Jednoznačně nejlepší kniha od tohoto autora.
Jako matka dvou dětí si nedokážu, a ani nechci, představit, že by se mi tohle přihodilo.
Zápletka byla opravdu úžasná, kniha se četla díky krátkým kapitolám rychle.
S Petem a Maddie jsem soucítila a stála jsem na jejich straně. Některé pasáže mě opravdu zvedaly ze židle.
Konec dobrý, všechno dobré.
Doporučuji všemi deseti.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Tchyně Tchyně](https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436445/tchyne-03d-436445.jpg?v=1622626940)
Tady bych hodně poukázala na to, že každá mince má dvě strany a když mezi sebou lidé nemluví, často dochází k nedorozuměním.
V některých věcech byla Diana na můj vkus opravdu až moc tvrdá, ikdyž to myslela dobře.
Ovšem toho, kdo může za její smrt jsem uhádnout nedokázala. Byla jsem totálně mimo.. A tak jsem byla dost překvapená
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Inkoust Inkoust](https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/450951/inkoust-Sgw-450951.jpg?v=1598263262)
Stejně jako předchozí kniha, byla i tahle skvělá. Vraha jsem začala tušit trošku víc za polovinou, takže nakonec se u mě překvapení nekonalo, ale i tak musím říct že mě to fakt bavilo. Doufám že se ještě dočkáme dalšího případu inspektora Sullivana :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Řetěz Řetěz](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/443409/retez-L6e-443409.jpg?v=1594905396)
Tak tohle by nářez. Kniha napínavá od začátku do konce. Příběh byl krutý a nelítostný a mě to moc bavilo.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Dokonalá oběť Dokonalá oběť](https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/437042/dokonala-obet-y94-437042.jpg?v=1594723782)
Ale jo, nakonec to nebylo špatné. Sice už jsem byla ke konci z těch identit trošku zmatená, ale dočkali jsme se otevřeného konce, takže se určitě můžeme těšit na pokračování. Vlastně, v zadní části knihy autorka píše že tohle je trilogie, tak uvidíme jak se příběh rozvine.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Osudný slib Osudný slib](https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/435671/osudny-slib-ZKx-435671.jpg?v=1587463121)
Já jsem opravdu pyšná na to, že mám všechny knihy od téhle úžasné autorky. Po smutném konci u Skrytých karet, se v knize neustále setkáváme s tíhou, kterou si celý tým sebou nese. Nicméně si myslím, že Nejsikev tam skvělé zapadne. To, že kniha byla zase luxusní, nemusím asi ani říkat. Co mě ale fakt baví je Kim a její tým a jejich neustálé popichování a vtipné hlášky,to stojí za to. Co mě mrzí je, že mi kniha vždycky tak rychle uteče a nezbývá než čekat na další díl.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Podzimní případ Podzimní případ](https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/394584/podzimni-pripad-CEs-394584.jpg?v=1547580422)
Když nám v pondělí začal ten podzim, nemohla jsem volit jinak.
Musím teda říct, že tohle je opravdu skvělá kniha. Osobně nemám ráda knihy nad 400 stranek, ale u téhle to člověku tak uteče. Příběh vás vtáhne do děje, že máte pocit jako byste tam opravdu byli. Úžasné, já jsem nadšená, je o chlup lepší než Konec léta. Doporučuji
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![V kleci V kleci](https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407380/v-kleci-m5J-407380.jpg?v=1554475918)
Tak tohle byl nářez!Četla jsem fakt pomalu i na záchodě,nešlo přestat a musím říct,že tuto knihu mužů s klidným svědomím přirovnat ke knihám Angely Marsons či Roberta Bryndzy. Vraha jsem netipovala a to už jsem trošku ostřílená v detektivkách. Za mě palec nahoru a těším se na další knihu.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Mám nad tebou moc Mám nad tebou moc](https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407789/mam-nad-tebou-moc-pph-407789.jpg?v=1559050054)
Já už mám teda pár thrillerů za sebou a musím říct,že tenhle se řadí do té lepší poloviny. Kniha se četla opravdu dobře-větší písmena,krátké kapitoly a především zajímavý příběh.Celou knihu jsem hádala,kdo za tím stojí a stejně neuhodla.Trošku jsem doufala v nějaký happy end,ale tak.. Přece jen je to thriller. Já určitě doporučuji :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Údolí mrtvých Údolí mrtvých](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/366462/udoli-mrtvych-p5n-366462.jpg?v=1527174968)
3 minuty sedím a přemýšlím,jaké otřepané fráze napíšu.Tak jo.. Naprosto skvělý,napínavý a promyšlený příběh.Autor nenechává nic náhodě,nad vrahem jsem opět otevřela pusu překvapením.
Těším se až mi za 2 týdny dorazí jeho nejnovější kniha Muž bez minulosti. :))
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Vražedná temnota Vražedná temnota](https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/523217/vrazedna-temnota-6510b5a4844b3.png?v=1695593893)
7 díl s Josie a mě to pořád baví!
Tentokrát se vydáme do Dentonských lesů,kde někdo zavraždí manželský pár a jedna žena zmizí.
Josie,Noah a jejich tým se do toho zase pustí po hlavě a vy se můžete těšit na napínavou a rychle ubíhající knihu.