AKO AKO komentáře u knih

Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Napínavé, romantické čtení, které nenechá nikoho chladným.

16.11.2020 5 z 5

Vicious: Divoká láska Vicious: Divoká láska L. J. Shen

Perfektní oddechovka, u které jsem se nasmála.

22.05.2020 5 z 5

Ďábel na jaře Ďábel na jaře Lisa Kleypas

Romantický román, plný humoru a napětí, který Vás okamžitě v táhne a nepustí.

28.10.2020 5 z 5

Sexy hoteliér Sexy hoteliér Alice Clayton

Pěkný vášnivý příběh, který chytí za srdce.

05.06.2020 5 z 5

Scandalous: Šokující láska Scandalous: Šokující láska L. J. Shen

Kniha měla zajímavý děj, který byl plný napětí, sexu i překvapení.

30.05.2020 5 z 5

Svůdné zúčtování Svůdné zúčtování Wendy Higgins

Úžasné, úžasné, úžasné. Celá trilogie neměla chybu a poslední díl jsem proplakala. Nečekaný konec a velice dojemný. Stojí za to si to přečíst!!!!!!

07.06.2017 5 z 5

Harry Potter 1–7 (box) – Sedm let v Bradavicích Harry Potter 1–7 (box) – Sedm let v Bradavicích J. K. Rowling (p)

Miluji knižní sérii Harryho Pottera. Vždy je to napínavé, zábavné a v posledních dílech velice temné a smutné. Napětí střídá napětí a stejně tak i vtipné a romantické pasáže. Čte se to samo.

31.01.2017 5 z 5

Palác lží Palác lží Erin Watt

Výborná série.

17.11.2020 5 z 5

Nepřítel mého nepřítele Nepřítel mého nepřítele Kateřina Petrusová

Kniha je velmi dobře napsaná je plná napětí, vtipu i romantiky. Vůbec jsem nečekala, že bude mít takoví konec.

12.11.2020 5 z 5

Záměna Záměna Nika Peas (p)

Úžasná kniha

23.08.2020 5 z 5

Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Kniha dokáže již od začátku vtáhnout čtenáře do sebe. Její strhující děj Vám nedá vydechnout. Chvilku se smějete, nadáváte a v další zase brečite. A pak se divíte, že kniha je přečtena, ale děj je stále šíleně otevřený. Takže, rychle na další díl.

04.06.2017 5 z 5

Rozkoše zimy Rozkoše zimy Evie Hunter (p)

Romantika na jeden večer

17.11.2020 5 z 5

Zakázaná přitažlivost Zakázaná přitažlivost Kateřina Petrusová

Parádní kniha, úplně mě pohltila a přečetla jsem jí jedním dechem.

12.11.2020 5 z 5

Bentley Bentley Melanie Moreland

Zajímavý příběh

25.05.2020 5 z 5

Ruckus: Šílená láska Ruckus: Šílená láska L. J. Shen

Tento příběh se místy dost vlekl, ale konec byl úžasný.

24.05.2020 4 z 5

V zajetí slasti V zajetí slasti Nalini Singh

Knižní série, kterou si musíte přečíst je velmi čtivá, napínavá, plná dobrodružství, záhad a smyslných nebezpečných můžu, kteří vás nepřestanou ohromovat svou arogancí a smyslností. Už se těším na další žhavý díl!!!

20.11.2017 5 z 5

Bestie Bestie J. R. Ward (p)

Tento díl mě opravdu dostal. Neustale jsem měla nakrajicku abych neprolila pár slz spolu s hrdiny tohoto dílu. Autorka píše úžasně a nejde se od knihy odtrhnout dokud není přečteno. Vývoj děje byl pro mě v některých případech dost nečekaný. Už se neumím dočkat dalšího dílu.

08.05.2017 5 z 5

Magie mrtvých Magie mrtvých Ilona Andrews

Další knižní série, která vás vtáhne okamžitě do děje knihy a vy si jí zamilujete. Knihy jsou velice zábavné přitom nechybí napětí, zlodusi a pořádná detektivní práce. Autorcin popis postav je fantastický. Celkově její psaní mi přijde přímo brilantní. Už se neumím dočkat dalšího dílu.

31.01.2017 5 z 5

Znám tě? Znám tě? Nika Peas (p)

Přečteno jedním dechem.

21.11.2020 5 z 5

Cena za rozkoš Cena za rozkoš Nika Peas (p)

Romantika, která vás chytne za srdce.

21.11.2020 5 z 5