AKO

U knihy jsem se ze začátku trápila, ale poté se to rozjelo a kniha mě v táhla do děje proradných elfů.

Fantastická kniha a ten konec byl úžasný. Vůbec jsem to nečekala.

Autorka to prostě umí! Její knihy jsou strhující, napínavé, velmi čtivé a těžko hledat další správné slova. Děj vás vtáhne do knihy a nepustí. Tato knižní série mě vzala za srdce.

Kniha je velmi chytlava, zajímavá a děj je napínavý od začátku do konce. Knihy byly precteny jedním dechem.

Kniha byla napsána jinak než jsem u autorky zvyklá. Děj byl vyprávěn ze dvou úhlu pohledů, což mi nevadilo a líbilo se mi to. Příběh byl zajímavý a je škoda, že není už napsaný další.

Příběh byl napsaný lépe než předchozí díl. Zcela jsem ho pochopila a již jsem se v deji neztrácela.

Děj knihy byl docela zajímavý, bohužel mi ale vadil styl jakým autorka příběh napsala. Přišlo mi to spíše jako neosobní vyprávění. Kolikrát jsem se v tom úplně ztratila a vůbec netušila koho popisuje nebo kdo se s kým baví. Bylo to dost chaotické.

Tato série mě bohužel nezaujala a knih o vlkodlacich, upírech i jiných nadpřirozených bytostech jsem přečetla hodně. Knihy byly pro mě málo zajímavé. Neustale tam omývali dokola to stejné. Příliš depresivní a málo vtipu. Nevím jak vy ale já se ráda u knihy nejen bojím ale i zasměji.