AlenaF AlenaF komentáře u knih

Obětina Obětina Sharon J. Bolton

Souhlasím s Trina1, myšlenka dobrá, ale zbytečně dlouhé, překombinované.

02.04.2019 3 z 5

Malé temné lži Malé temné lži Sharon J. Bolton

Nechala jsem se inspirovat. Od této autorky moje první kniha a nelitovala jsem. Doporučuji.

26.03.2019 5 z 5

Kat musí zemřít Kat musí zemřít James Lee Burke

Kniha velmi dobrá, film s detektivem Robicheauxem také velmi dobrý.

10.03.2019 5 z 5

Pro dnešek a pro příště zavřeno Pro dnešek a pro příště zavřeno Martin Janda

Pěkný příběh. Doporučuji k přečtení.

06.03.2019 4 z 5

Stíny minulosti Stíny minulosti Jiří Slavíček

Knihy pana Slavíčka docela ráda čtu. Tento příběh mě však příliš neupoutal - příliš rozvláčné, chyby v textu.

06.03.2019 1 z 5

Sestry Sestry Bernard Minier

Minier píše skvěle. Napínavé, temné, prostě skvělé.

20.02.2019 5 z 5

Obranná reakce Obranná reakce Michael Connelly

Nová Connellyho kniha "Noční směna" mě navnadila tak, že jsem z knihovny vytáhla tuto, už párkrát přečtenou knihu a strávila s ní pár bezvadných hodin.
Michal Connelly je prostě skvělý.

01.02.2019 5 z 5

Noční směna Noční směna Michael Connelly

Skvělé! Přečetla jsem na jeden zátah, nemohla jsem knihu odložit. Těším se na další pokračování.

25.01.2019 5 z 5

Y jako… Ypsilon Y jako… Ypsilon Sue Grafton

Od této spisovatelky jsem si přečetla celou její sérii Abecedy zločinu. Nikdy jsem nebyla zklamaná. I tento příběh se soukromým očkem K.Millhoneovou se mi zdál podařený. Doporučuji k přečtení.

24.01.2019 5 z 5

Půlnoc je osamělé místo Půlnoc je osamělé místo Barbara Erskine

Dočetla jsem, ale ..... Tak trochu ztráta času.

19.01.2019 1 z 5

Království stínů Království stínů Barbara Erskine

Příjemné čtení pro zimni večery.

17.01.2019 4 z 5

Příběh o lásce a tmě Příběh o lásce a tmě Amos Oz (p)

Krásný příběh o dospívání v Jeruzalémě. Kniha ve mně zanechala silný dojem.

11.01.2019 5 z 5

Exodus. (Kniha I-V) Exodus. (Kniha I-V) Leon Uris

Nádherná kniha plná historických zajímavostí o vzniku státu Izrael. Doporučuji.

03.01.2019 5 z 5

Pramen Pramen James Albert Michener

Nádherná kniha. Zajímavá, poučná, napínavá. Chvílemi jsem si musela odpočinout a strávit i popřemýšlet nad tím, co jsem zatím přečetla. Ale vřele doporučuji všem, kteří se zajímají o dějiny židovského náboženství. Teď jsem se chopila knihy od Leona Urise Exodus, o vzniku státu Izrael. Dávám maximum hvězdiček.

30.12.2018 5 z 5

Řád Řád Tim Willocks

Skvělé, realisticky popsané drsné bojové scény, nechybí romantická zápletka. Musím to teď chvíli vydýchavat, dát si čas, než sáhnu po další knize. Doporučuji k přečtení.

08.12.2018 5 z 5

Ohnivý sloup Ohnivý sloup Ken Follett

Těšila jsem se na novou Follettovu knihu. Ale byla jsem lehce zklamaná. Souhlasím s komentářem Audriny - Follett umí psát určitě lépe.

08.11.2018 5 z 5

Na věky věků Na věky věků Ken Follett

Kniha mi zaplnila večery (na televizi se dívám jen občas). Oddechové, nenáročné čtení.

29.10.2018 5 z 5

Breaking News Breaking News Frank Schätzing

Děj knihy je zajímavý, ze začátku trochu rozvláčný, ale zase to bylo třeba k pochopení všech dějinných souvislostí, ke konci dostal děj spád. Nenudila jsem se, doporučuji.

17.10.2018 5 z 5

Hudba na pláži Hudba na pláži Pat Conroy

Krásná kniha, nádherný příběh. Ráda jsem se k této knize po letech vrátila.

08.10.2018 4 z 5

Stále vládne mráz Stále vládne mráz Rolf Börjlind

Skvělý příběh, velmi se mě dotýkají osudy uprchlíků. Doufám v další pokračování série. Doporučuji k přečtení.

01.10.2018 5 z 5