AlexandraBane komentáře u knih
Začátek dobrý, ale pak jsem začala ztrácet zájem. Myšlenka dobrá, ale nesedlo mi to.
Četlo se to dobře, ale něco mi na tom chybělo i když si to konec maličko vylepšil.
Po lehkém zklamání z prvního dílu, mi to tenhle díl vynahradil plnou měrou. Naprosto úžasné
Po krátké pauze jsem se vrátila do světa Sandmana, jak jednou vejdete není úniku.
Některé povídky mě bavily více, některé méně. Ale jinak nemám s žádnou zásadní problém. Byly velmi vydařené.
Příjemná a hrozně čtivá knížka. Krátké kapitoly mi byly velmi sympatické. Naznačená romantická linka, i když nebyla důležitá. Důležité tady je téma rodiny a cesty za splněním snu.
Pokračování série bylo velmi vydařené. Čtení jsem si užila. Tentokrát Skandarova čtyřka musí vyřešit vraždy jednorožců. Líbí se mi, že tentokrát dostala prostor i Kenna. A konec úplně vnadí na pokračování.
Velmi povedený start série. Je to knížka pro děti, takže od toho nečekejte žádný složitý děj. Skandar a jeho parta vám přirostou k srdci (ač Mitchella, jsem měla chuť ve spoustě momentů proplesknout). Ale čtení jsem si docela užila
Nebylo to špatný ale do čtení jsem se musela nutit. Hlavně mi trvalo dlouho, než jsme se knihou prokousala. Vůbec mě to nenutilo dočítat dál. Asi by se nic nestalo, kdybych nedočetla
První půlka knihy super, druhá už byla nuda. Jako bych četla dvě různé knihy od různých autorů
Až jim člověk to putování po Itálii záviděl. U jídel se sbíhali sliny, u památek člověk litoval, že tam není.
Tohle úplně hodnotit nejde. Bylo to kouzelný. Nádherně popsané. Byl to můj první cestopis, takže jsem úplně netušila do čeho jdu, ale vůbec nelituji. Chytlo mě to od prvních stránek. A já se mohla ponořit a bloudit uličkami Itálie a zasnít se.
Bylo to super. Zhuba ve třetině knížky, jsem se teda do čtení musela nutit. Ale finále bylo epic.
Druhý díl byl lepší. Řekla bych, že se konečně začalo něco i dít, hned v několika rovinách.
Vzhledem k blížícímu se seriálu jsem se pustila do knížky
Nebylo to špatný, hodně dobře se to četlo. Ale něco mi na tom chybělo. Přišlo mi, že je to psané hodně povrchně. Byly tam i nečekané scény ale bylo jich jako šafránu