alexis818 alexis818 komentáře u knih

Kufr paní Sinclairové Kufr paní Sinclairové Louise Walters

Oddechové čtení, nenáročné, ale docela pěkně. Neseděl mi, bohužel, úplně styl psaní.

15.06.2021 4 z 5

Absence zázraků Absence zázraků Michael J. Malone

Kniha se mi hodně líbila. Byla to docela síla. Když se to všechno, co se v knize odehrává, po přečtení usadí, tak je o čem přemýšlet. Napsáno velice dobře a čtivé. Jako debut vynikající.

08.06.2021 5 z 5

Clařino tajemství Clařino tajemství Françoise Bourdin

Pěkná rodinná sága,zajímavé prostředí velké rodiny,kde hlavní slovo má Clara,matka a babička.Bez ní by tato rodina nefungovala.Těším se na pokračování.

27.03.2021 4 z 5

Osvobození Osvobození Imogen Kealey

Velmi zajímavé o zajímavé, statečně ženě, která dokázala fakt neuvěřitelně věci. Podle skutečnosti, což příběh činí ještě zajímavější.

28.02.2021 4 z 5

Mrazivé echo Mrazivé echo C. J. Carver

No,tak tohle se moc nepovedlo.Nemastné,neslané.Příběh nebyl špatný,ale to podání nějak vázlo.Mě to neoslovilo a proto už autora vyhledávat nebudu.

05.01.2021 3 z 5

Paranoia Paranoia Lisa Jackson

Docela slušná Lisa,ale umí i lépe.Trochu zklamání.

29.09.2020 4 z 5

Vyznamenání Vyznamenání Danielle Steel

Po dlouhé době jsem sáhla po této autorce a super.Krásný příběh.Doporučuji.

20.03.2020 4 z 5

Kalich Kalich Nancy Bilyeau

Velmi zdařilé pokračování prvního dílu.Děj je napínavý a zajímavý.Doufám,že se dočkáme i dílu třetího.

15.12.2019 4 z 5

Rudý šál Rudý šál Kate Furnivall

Kniha byla zajímavá,místy dost drsná.Někdy v polovině knihy se to nějak zadrhlo a moc mě to nebavilo,ale pak zase dobrý.Trochu slabší,než jsem čekala,ale jelikož mám ráda vše o Rusku ,tak pro mě dobrý.

09.11.2019 4 z 5

Jako o život Jako o život Lisa Jackson

U Lisy jsem zvyklá na větší akčnost ale bylo to velmi čtivé.Je fakt,že stačila tak polovina počtu stran ale asi to příliš nevadilo i tak jsem to vlastně zhtla.

30.10.2019 4 z 5

Bílá perla Bílá perla Kate Furnivall

Já musím dát pět hvězd,krásné čtení,napínavé,exotické,dobrodružné.Paní spisovatelka je skvělá vypravěčka.Mám za sebou prostě úžasný čtenářský zážitek.Doporučuji všemi deseti.

27.10.2019 5 z 5

Čarodějnice - Láska, která vedla ke zradě Čarodějnice - Láska, která vedla ke zradě Mari Griffith

Opravdu moc hezký historický román,čtivě napsáno.Po náročných knihách,které mám za sebou opravdu osvěžující čtení.Doporučuji.

13.08.2019 5 z 5

Do nejtemnějšího kouta Do nejtemnějšího kouta Elizabeth Haynes

Moc pěkná kniha,měla hodně stran,ale do těch stránek se vešlo hodně bolesti,strachu a velkého odhodlání zbavit se duševní poruchy.Opravdu dobře napsané a doporučuji.

05.08.2019 5 z 5

Hvězdy nad námi – Vzpomínky dítěte, které přežilo osvětimské peklo Hvězdy nad námi – Vzpomínky dítěte, které přežilo osvětimské peklo Eva Slonim

Silná kniha,četla jsem už hodně podobných knih a tahle je jedna z nejlepších.Co jiného napsat o těch hrůzách,snad jen to,že by se nemělo na tohle všechno nikdy zapomenout.

03.08.2019 5 z 5

Hádanka jménem Oliver Hádanka jménem Oliver Liz Nugent

Čtení v úplně jiné rovině,nevím,moc mě to nenadchlo.Zajímavě podaný pohled do pošramocené lidské psýchy a co vše z toho vzešlo.Asi mi prostě moc nesedlo to literární uchopení.

05.07.2019 3 z 5

Soucit s ďáblem Soucit s ďáblem Colin Falconer (p)

Dobře napsaná kniha,jde hrůza z toho,co s lidmi dělala církev.Těším se na další Falconerovy knihy.

04.05.2019 4 z 5

Triáda Triáda Colin Falconer (p)

Tohle si pan Falconer nezasloužil,myslím ten otřesný překlad,proto musím dát jen tři body.Dalo mi fušku to vůbec přečíst a divím se ,že dovolili takovýto překlad vůbec předložit českým čtenářům.Jinak to byla zajímavá kniha,ale prosně bohužel...

02.05.2019 3 z 5

Hříšník Hříšník Amanda Stevens

Krásný díl,ostatně jako ty předchozí,jsem velmi spokojená a těším se na další i když,bohužel,poslední.

14.04.2019 5 z 5

Vykladačka smrti Vykladačka smrti Ariana Franklin (p)

Na tuhle knihu jsem se opravdu těšila,ale tak nějak to navyšlo.Bohužel mi nesedl autorčin styl psaní,přišlo mi to takové zdlouhavé i když poslední třetina knihy byla super.Nelituji,že jsem ji četla,protože historii mám ráda,ale další díly už vyhledávat nebudu.

01.04.2019 3 z 5

Ostrov rudých mangrovníků Ostrov rudých mangrovníků Sarah Lark (p)

Hezké pokračování předchozího dílu.Ojednu hvězdičku dávám méně,protože první díl byl opravdu lepší.Jinak pěkné čtení.

24.03.2019 4 z 5