alexis818

Opět výborná Angela, jen jsem v této knize tak něco postrádal. I tak ale vysoká látka ctivosti. Budu se těšit na další setkání se svéráznou Kim.

Moc pěkná kniha. 19.st.a psychiatrických ústav, hrůza, která se opravdu dělá. V příběhu je tahle hrůza, ale taky sesterská láska a naděje.

Oddechové čtení, nenáročné, ale docela pěkně. Neseděl mi, bohužel, úplně styl psaní.

Kniha se mi hodně líbila. Byla to docela síla. Když se to všechno, co se v knize odehrává, po přečtení usadí, tak je o čem přemýšlet. Napsáno velice dobře a čtivé. Jako debut vynikající.

Pěkná rodinná sága,zajímavé prostředí velké rodiny,kde hlavní slovo má Clara,matka a babička.Bez ní by tato rodina nefungovala.Těším se na pokračování.

Velmi zajímavé o zajímavé, statečně ženě, která dokázala fakt neuvěřitelně věci. Podle skutečnosti, což příběh činí ještě zajímavější.

No,tak tohle se moc nepovedlo.Nemastné,neslané.Příběh nebyl špatný,ale to podání nějak vázlo.Mě to neoslovilo a proto už autora vyhledávat nebudu.

Po dlouhé době jsem sáhla po této autorce a super.Krásný příběh.Doporučuji.

Velmi zdařilé pokračování prvního dílu.Děj je napínavý a zajímavý.Doufám,že se dočkáme i dílu třetího.

Kniha byla zajímavá,místy dost drsná.Někdy v polovině knihy se to nějak zadrhlo a moc mě to nebavilo,ale pak zase dobrý.Trochu slabší,než jsem čekala,ale jelikož mám ráda vše o Rusku ,tak pro mě dobrý.

U Lisy jsem zvyklá na větší akčnost ale bylo to velmi čtivé.Je fakt,že stačila tak polovina počtu stran ale asi to příliš nevadilo i tak jsem to vlastně zhtla.

Já musím dát pět hvězd,krásné čtení,napínavé,exotické,dobrodružné.Paní spisovatelka je skvělá vypravěčka.Mám za sebou prostě úžasný čtenářský zážitek.Doporučuji všemi deseti.

Opravdu moc hezký historický román,čtivě napsáno.Po náročných knihách,které mám za sebou opravdu osvěžující čtení.Doporučuji.

Moc pěkná kniha,měla hodně stran,ale do těch stránek se vešlo hodně bolesti,strachu a velkého odhodlání zbavit se duševní poruchy.Opravdu dobře napsané a doporučuji.

Silná kniha,četla jsem už hodně podobných knih a tahle je jedna z nejlepších.Co jiného napsat o těch hrůzách,snad jen to,že by se nemělo na tohle všechno nikdy zapomenout.

Čtení v úplně jiné rovině,nevím,moc mě to nenadchlo.Zajímavě podaný pohled do pošramocené lidské psýchy a co vše z toho vzešlo.Asi mi prostě moc nesedlo to literární uchopení.

Dobře napsaná kniha,jde hrůza z toho,co s lidmi dělala církev.Těším se na další Falconerovy knihy.

Tohle si pan Falconer nezasloužil,myslím ten otřesný překlad,proto musím dát jen tři body.Dalo mi fušku to vůbec přečíst a divím se ,že dovolili takovýto překlad vůbec předložit českým čtenářům.Jinak to byla zajímavá kniha,ale prosně bohužel...

Krásný díl,ostatně jako ty předchozí,jsem velmi spokojená a těším se na další i když,bohužel,poslední.