Alexxandra komentáře u knih
Když jsem byla malá byla jsem taky docela strašpytel ale na Lucku bych tehdy určitě ani zdaleka neměla.D
Druhý díl jsem ještě nečetla,nemůžu ho v knihovně sehnat:DAle tenhle díl se mi moc líbil,určitě se ke knize ráda vrátím a už se nemůžu dočkat až si přečtu pokráčování
Nedostala jsem se ani do půlky a musela tu knihu zaklapnout a nechat čtení protože absolutně souhlasím s tím co napsala Ajulka21.Ne že bych měla něco proti autorce,ale tahle kniha je na odpis:(
Pro puberťačky jako jsem například já je to ideální.Moc se mi tato kniha líbí:)
Pamatuju si,že poprvé jsem tuhle knížku četla asi v 8 letech a nedočetla jsem ji protože mě to vůbec nebavilo.Pak asi po 2 letech jsem si ji v knihovně půjčila znova a zhltla jsem ji za jeden vcečer.Teď už by mne to ale asi taky moc nebavilo,podle mě je to horší díl než "Trable s blondýnkou".
Už si to moc nepamatuju,budu to číst znova.Ale moc dobře si pamatuju že jsem byla napnutá jak struna a bála se otočit další stránku:)
Tak tahle kniha je totální propadák(((Četla jsem ji v zimě a nepamatuju si z ní skoro nic...Měla jsem co dělat abych ji dočetla a to to bylo tak krátké!!
Od této spisovatelky je to ta nejlepší kniha.Zhltnuta jedním dechem....Prostě to nejde popsat jak moc se mi líbila!
V některých místech mi to přišlo docela trapný...Je na tom zkrátka vidět,že je to Sandřina prvotina....Ale jinak je to fajn odpočinková četba
Dostala jsem ji od babičky za vysvdčení ve 4.třídě a od té doby se k ní ráda vracím.
Krásná kniha líbila se mi víc než první díl.Johanky mi bylo někdy dost líto.Děsně se mi líbila scéna s Alenou v koupelně.To bylo super!!
První kniha kterou jsem od Jacky četla.Doslova jsem se do ní zamilovala.