Alexxandra Alexxandra komentáře u knih

Sonáta pro dvě srdce Sonáta pro dvě srdce Lenka Lanczová

Když jsem byla malá byla jsem taky docela strašpytel ale na Lucku bych tehdy určitě ani zdaleka neměla.D

Podej mi ruku, Radko! Podej mi ruku, Radko! Lenka Lanczová

Moc hezká kniha,Samanta i Erik mi lezli krkem...D

23.07.2012 4 z 5

Hvězda naděje Hvězda naděje Lenka Lanczová

Je to docela fajn kniha ale určitě ne nejlepší.

23.07.2012 4 z 5

Hořká chuť lásky Hořká chuť lásky Lenka Lanczová

Druhý díl jsem ještě nečetla,nemůžu ho v knihovně sehnat:DAle tenhle díl se mi moc líbil,určitě se ke knize ráda vrátím a už se nemůžu dočkat až si přečtu pokráčování

Čas něhy Čas něhy Lenka Lanczová

Mně osobně se kniha líbila

Její královská Výsost Její královská Výsost Danielle Steel

Nedostala jsem se ani do půlky a musela tu knihu zaklapnout a nechat čtení protože absolutně souhlasím s tím co napsala Ajulka21.Ne že bych měla něco proti autorce,ale tahle kniha je na odpis:(

07.07.2012

Je to na draka Je to na draka Louise Rennison

Pro puberťačky jako jsem například já je to ideální.Moc se mi tato kniha líbí:)

Školní superstar Školní superstar Franziska Gehm

Pamatuju si,že poprvé jsem tuhle knížku četla asi v 8 letech a nedočetla jsem ji protože mě to vůbec nebavilo.Pak asi po 2 letech jsem si ji v knihovně půjčila znova a zhltla jsem ji za jeden vcečer.Teď už by mne to ale asi taky moc nebavilo,podle mě je to horší díl než "Trable s blondýnkou".

07.07.2012 3 z 5

Trable s blondýnkou Trable s blondýnkou Franziska Gehm

Docela dobrá kniha.Ráda se k ní vrátím.

Záhada pavoučího domu Záhada pavoučího domu Enid Blyton

Už si to moc nepamatuju,budu to číst znova.Ale moc dobře si pamatuju že jsem byla napnutá jak struna a bála se otočit další stránku:)

Zatoulané štěně Zatoulané štěně Lucy Daniels

Roztomilé,je to sice pro menší ale já ji mám ráda

Příběh lvice Elsy Příběh lvice Elsy Joy Adamson

Hezký je i film ale kniha se mi asi líbí víc

Milovala jsem tyrana Milovala jsem tyrana Caroline Bréhat

Dobře se to četlo,je to hodně poučné

Noční gazela Noční gazela Anne Gudule

Tak tahle kniha je totální propadák(((Četla jsem ji v zimě a nepamatuju si z ní skoro nic...Měla jsem co dělat abych ji dočetla a to to bylo tak krátké!!

05.07.2012 1 z 5

Kluk, který žil v mé hlavě Kluk, který žil v mé hlavě Anne Gudule

Od této spisovatelky je to ta nejlepší kniha.Zhltnuta jedním dechem....Prostě to nejde popsat jak moc se mi líbila!

Balírna Balírna Sandra Lanczová

V některých místech mi to přišlo docela trapný...Je na tom zkrátka vidět,že je to Sandřina prvotina....Ale jinak je to fajn odpočinková četba

05.07.2012 4 z 5

Legenda o Kožešince 2 - Lišák Žal Legenda o Kožešince 2 - Lišák Žal Isobelle Carmody

Dostala jsem ji od babičky za vysvdčení ve 4.třídě a od té doby se k ní ráda vracím.

Růže pro čokoládovou holku Růže pro čokoládovou holku Jarmila Dědková

Krásná kniha líbila se mi víc než první díl.Johanky mi bylo někdy dost líto.Děsně se mi líbila scéna s Alenou v koupelně.To bylo super!!

První slzy První slzy Jacqueline Wilson

První kniha kterou jsem od Jacky četla.Doslova jsem se do ní zamilovala.

Divný dárek Divný dárek Jacqueline Wilson

Dobrá kniha,přečetla jsem ji za chvíli