Sonáta pro dvě srdce přehled
Lenka Lanczová
Prázdninový příběh o tom, co všechno se dá dělat a stihnout v průběhu dvou horkých letních týdnů a také o tom, že každá mince má dvě strany. Slunce, prázdniny, letní lásky a čtrnáct dní bez rodičů strávených na trampu, to jsou pojmy, které znějí Lucce, hlavní hrdince příběhu, jako ta nejkrásnější hudba. Lucka udělá pro splnění prázdninového snu cokoli, riskuje i pořádný průšvih, jen aby si mohla pár dní užít po svém. A užívá si jich dosyta, během trampu prožije zážitků víc než za celý rok! Zážitků zábavných, dobrodružných, napínavých i romantických. Mohou za ně především kluci, které Lucie a její dvě kamarádky, Jana a Dominika, na svém putování potkávají. Krásné prázdniny však poznamenají a ovlivní všechny tři.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sonáta pro dvě srdce. Přihlašte se a napište ho.
Nádherný návrat do mých dívčích let, a to české prostředí v této knize jí dodalo kouzlo.
Kniha Sonáta pro dvě srdce v seznamech
přátelství láska putování pro dívky prázdniny léto
2019 | Těžká noc |
2014 | Život na ostro |
2013 | Dvakrát dospělá |
1997 | Znamení Blíženců |
2009 | Pošeptej po větru |
Není to špatný příběh, mírně nadprůměrný, co se týče Lanczové. Trošku mi vadilo, jak moc okatě se snaží do knihy začlenit ponaučení. Každopádně odpočinková četba, která od této autorky nikdy nezklame.