Alezi76 komentáře u knih
Velmi čtivé s pěkně zpracovaným příběhem. Kniha splnila mé očekávání.
Kniha je jeden velký chaos. Mnoho postav a mnoho nelogičností. Chvílema jsem se v ději úplně ztrácel a musel se vracet zpět. Další věc, která mi moc neseděla byl styl psaní. Knihu jsem dočetl do konce jen proto, abych se dozvěděl jak to vše skončí. Existuje spousta lepších postapo knih. Vracet se k ní nebudu.
Pěkná kniha pro fanoušky této pistole. Pár zajímavostí se tam určitě najde. Pro odborníky a znalce nic nového pod sluncem.
Pro fanouška tohohle žánru je to knížka jako stvořená. Nenáročné na čtení.
Moc pěkná knížka o rostlinkách v přírodě. Dobrý formát knihy, tak akorát do batohu a vyrazit hledat do terénu.
Jedním slovem super, jako oba předchozí díly. V souhrnu velice zdařilé české postapo.
Velice důstojné pokračování prvního dílu. A o chlup dá se říct, že i lepší. Jsem zvědavý na konečné třetí pokračování. Jen tak dále pane Kotleto.
Super knížka s monha povedenými recepty a užitečnými návody, které člověk dnes v pohodě využije v přírodě.
Kotleta opět nezklamal. Další krvavý nášup. Prostě Kotleta.
Pěkné nastínění problematiky, které doplňují zajímavé fotky.
Zajímavý příběh z postapokalyptického světa. Vesměs se to četlo dobře. Konec je hodně překvapivý.
Závěrečná část trilogie opět nezklamala a skvěle zapadla. Za mě plný megapočet.
Super pokračování ve stejném stylu. Co více si přát.
Když kniha začne větou: "Chcípni zmrde", tak to bude určitě "Hustej nářez" :-) Ano kniha je čtivá, příběh super a vybíjení zloduchů opravdu "Hustej nářez". Kniha splnila má očekávání.
Moje první přečtená kniha od Kotlety. Je to prostě maso (krev), u kterého se nemusí moc přemýšlet. Bitky jsou pěkně popsané, a některé hlášky mě dostaly. Jsem zvědavý na další pokračování.
Mě se tahle kniha líbila a nepřišlo mi, že by v ní byly nějaké nesrovnalosti. Je pravda, že když člověk v některé části knihy malinko přestane přemýšlet, může se mu stát, že se v ději malinko ztratí. Ale jinak dobře odvedená sci-fi střílečka se zajímavým koncem.
Perfektně napsaná kniha se super dějem a moc povedeným koncem. Jedna z nejlepších s postapo tématem.
Perfektní počteníčko. Skvěle zapadá do původní verze Tmy od Ondřeje Neffa.