alibaba72 komentáře u knih
To bylo ještě lepší než první díl :-) ihned si musím pořídit Vražedné pohádky a doufám, že se překládají další díly této skvělé série.
Kniha se mně líbila a rozhodně se pustím do dalších dílů...
Jo tak to byla krimi jízda :-) zajímavý vyšetřující, napínavé, překvapivý konec, moc se mně Vražedná lhůta líbila a těším se na další díl.
Super kriminálka, skvěle napsaná kniha, čte se jedním dechem, akutně si potřebuji koupit první knihu pana Křivance.
Chris Carter opět nezklamal, to se čte jedním dechem... teď si dám nějakou pohádku a pustím se do dalšího případu detektiva Roberta Huntera.
Skvělé čtení, původně se mně do toho nechtělo, protože já nejsem úplně sportovní fanoušek, ale překonal jsem se a knihu jsem přečetl. No tedy je skvělá, velmi dobře se čte a už mám doma i volné pokračování.
Co bych tak napsal, opět další super kniha Chrise Cartera.
Khaled Hosseini mě zatím nikdy nezklamal a jeho knihy jsou mistrovské dílo.
Po delší době opět skvělá detektivka/thriller. Kniha se čte jedním dechem, je napínavá, překvapivá, drsná... už chci pokračování :-)
Tak to byla jízda :-) Ještě, že jsem se rozhodl si koupit všechny knihy s detektivem Flintovou, takže jdu asi rovnou na další příběh. Volavka je trochu netradiční detektivka, ale o to víc jste překvapení na jejím konci.
Trochu jsem se obával jak se mně bude Netopýr líbit, přátelé mně doporučovali číst tuto sérii až třeba od čtvrtého dílu, ale tak je to série a já je čtu postupně. Kniha se mně ve finále líbila, dobře toho alkoholu je tam hodně, ale spíš mně vadily ty pasáže s vyprávěním o australských legendách, to jsem trochu přeskakoval, ale kriminální zápletka mě bavila a půjdu se vrhnout na druhý díl.
Skoro bych až řekl, že by to mělo být povinné čtení :-) velmi zajímavý rozhovor.
Rozhodl jsem se přečíst si nějakou klasiku a Volání divočiny mně doma leželo dlouho. Proč jsem to nepřečetl dříve? Já byl nadšený a doporučuji k přečtení všem, kteří se nebojí klasiky :-)
Za mě je to ještě lepší než Stvůra, takže už se těším na další díl :-)
Skvělé, senzační, geniální krimi. Už se těším na další díl :-)
Velmi pěkné a zajímavé čtení, paní autorka to má skvěle vymyšlené a postupně příběh graduje, jen mně ze začátku přišel trochu moc pomalý, ale to je jen drobnost.