Alice_E Alice_E komentáře u knih

Jsem romantik, ale léčím se Jsem romantik, ale léčím se Leah Konen

Tak tohle me bohuzel uplne minulo, moc jsem knizce neverila :(.. Takhle to u romantiku proste nefunguje :D.

21.08.2017 2 z 5

Versailles – Králův sen Versailles – Králův sen Elizabeth Massie

Precetla jsem vazne z nutnosti. Cele mi to prislo naprosto ploche a o nicem. Nic co by nejak extra chytilo za srdce. Zbytecne preskakovani z jedne postavy na druhou pro ctyri radky... Serial asi prima, ale na knihu? Naprosto nedostacujici..

31.07.2017 2 z 5

Historie nás dvou Historie nás dvou Rachel Harris

Naivni, hloupoucke, roztomile.. Davno nejsem cilova skupina, ale nebylo to spatne. Musim rict, ze chvilema jsem se pomerne bavila. Verim, ze mladsi ctenarky budou knizku zboznovat :).

13.07.2017 4 z 5

Kráska a zvíře: Zakletá v knize Kráska a zvíře: Zakletá v knize Jennifer Donnelly

Snadne, oddechove, nic sloziteho. Jednohubka na vecer.

19.06.2017 3 z 5

Divoká píseň Divoká píseň Victoria Schwab

Bohuzel musim rict, ze me tahle kniha proste nebavila. Cetla jsem ji roztahane asi mesic. K zaveru jsem se sice jakz takz dokopala, ale to bylo vsechno. Trosku slatanina vsechno pres vsechno. Ale nepochybuji, ze ctenare si najde. Neni nijak extra hrozna, jen me proste nesedla.

27.05.2017 3 z 5

Poušť v plamenech Poušť v plamenech Alwyn Hamilton

Pamatuji si, ze prvnich par stranek jsem se hrozne nutila do cteni, porad mi pripadalo, ze se v knize nic nedeje. Kdyz si ted snazim vybavit, co presne mi vadilo, nejde to :D. Kniha je dobra, pro me neotrely napad, sympaticke postavy. Kdyz se clovek zacte, je to fajn. A na prvotinu? Uzasne. Kniha roste s kazdou strankou, takze pred timhle klobouk dolu.

26.05.2017 5 z 5