Alisce Alisce komentáře u knih

Alice v zrcadle Alice v zrcadle Jo Kingsley

Velmi dobrá kniha. Hned jsem se do příběhu začetla. Je zajímavé vidět anorexii i z jiného pohledu než, že to ta holka dělá pro to aby byla zajímavá. Po přečtení této knížky si člověk řekne, že je anorexie opravdu nemoc- porucha a ne jen snaha na sebe upozornit.

16.07.2012 4 z 5

Pusinky Pusinky Stanislav Rudolf

Po dlouhé době jsem si přečetla zase nějaký ten román. Dost mě štvalo to jak Lenka pořád žárlila až přehnaně. Taková oddechová knížka. ;)

24.05.2012 3 z 5

Chci jedině tebe Chci jedině tebe Cecily von Ziegesar

Nevadilo by mi vůbec, kdyby knížka byla jen o Blair. Některé kapitoly jsou celkem nudné, ale některé se zase čtou jedním dechem (většinou ty o Blair.) Souhlasím s prvním komentářem. :) Vždycky se u této knížky pobavím ! :)

18.05.2012 4 z 5

Jmenuji se Martina: Jsem bulimička Jmenuji se Martina: Jsem bulimička Ivona Březinová

Úžasné knížka. Přečetla jsem jí za jeden večer. Poučná, ale ne tím nudným způsobem. Doporučuji všechny knížky z této série. :)

13.05.2012 5 z 5

Protože znám svou cenu Protože znám svou cenu Cecily von Ziegesar

Jako vždy jsem se od knížky nemohla odtrhnout. :)

11.03.2012 4 z 5

Kruh Kruh Kodži Suzuki

Opravdu dobrá knížka. Dobře se čte. Doporučuji :)

21.02.2012 4 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

Pro mě jako třináctiletou puberťačku úžasná knížka, kterou by si měl přečíst každý. Člověku to otevře oči. Když jsem trošku pátrala po netu zjistila jsem, že se Christiane asi k drogám vrátila. To mě dostalo, ale je to realita. Tuhle knížku si musí každý přečíst a prožít sám, protože v komentáři se to popsat nedá..

13.12.2011 5 z 5

Marley a já aneb Život s nejhorším psem na světě Marley a já aneb Život s nejhorším psem na světě John Grogan

Krásná kniha. Pro milovníky psů jako stvořená. :) Knihu doporučuji asi více jako film. Na konci si pobrečítě, ale v obou případech.

24.11.2011 5 z 5

Kamarádky Kamarádky Bonnie Bryant

Tyto knížky jsem četla když mi bylo 11 a byla jsem opravdový blázen do koní. :) Pěkné počtení pro milovníky koní. :)

17.11.2011 3 z 5

Most do Země lásky Most do Země lásky Lenka Lanczová

Tato kniha mě opravdu dostala. Konec byl nečekaný a musím přiznat, že jsem brečela jak želva.

17.11.2011 5 z 5