Alisce komentáře u knih
Velmi dobrá kniha. Hned jsem se do příběhu začetla. Je zajímavé vidět anorexii i z jiného pohledu než, že to ta holka dělá pro to aby byla zajímavá. Po přečtení této knížky si člověk řekne, že je anorexie opravdu nemoc- porucha a ne jen snaha na sebe upozornit.
Po dlouhé době jsem si přečetla zase nějaký ten román. Dost mě štvalo to jak Lenka pořád žárlila až přehnaně. Taková oddechová knížka. ;)
Nevadilo by mi vůbec, kdyby knížka byla jen o Blair. Některé kapitoly jsou celkem nudné, ale některé se zase čtou jedním dechem (většinou ty o Blair.) Souhlasím s prvním komentářem. :) Vždycky se u této knížky pobavím ! :)
Úžasné knížka. Přečetla jsem jí za jeden večer. Poučná, ale ne tím nudným způsobem. Doporučuji všechny knížky z této série. :)
Jako vždy jsem se od knížky nemohla odtrhnout. :)
Pro mě jako třináctiletou puberťačku úžasná knížka, kterou by si měl přečíst každý. Člověku to otevře oči. Když jsem trošku pátrala po netu zjistila jsem, že se Christiane asi k drogám vrátila. To mě dostalo, ale je to realita. Tuhle knížku si musí každý přečíst a prožít sám, protože v komentáři se to popsat nedá..
Krásná kniha. Pro milovníky psů jako stvořená. :) Knihu doporučuji asi více jako film. Na konci si pobrečítě, ale v obou případech.
Tyto knížky jsem četla když mi bylo 11 a byla jsem opravdový blázen do koní. :) Pěkné počtení pro milovníky koní. :)
Tato kniha mě opravdu dostala. Konec byl nečekaný a musím přiznat, že jsem brečela jak želva.