alzbeta4340 komentáře u knih
Kniha mě příjemně překvapila. Líbila se mi o dost víc než předcházející dvě detektivky s komisařem Knutasem. Vzala jsem ji do ruky náhodou a hned se mi podařilo začíst. Přečteno za dva večery.
Poslední díl série, ze které znám jen díl předcházející. To je i jeden z důvodů, proč mě kniha nebavila. Je zde spousta postav, u kterých se předpokládá, že je známe a máme rádi. Hodnotím jako průměrnou romanci. 2,5 hvězdičky
Detektivka ze španělské Barcelony, zase něco jiného než severský styl. Tak do poloviny se mi hodně líbila, pak už byla zápletka jasná a napínavost šla dolů.
Kratinké, spíš taková delší povídka. Přesto moc pěkně napsané, takové "neošizené". Každý fanoušek této série si výborně počte, a dá se určitě číst i bez znalostí předcházejících dílů, aniž by autorka přehnaně zdržovala vysvětlováním Anitiny minulosti. Těším se na další díly.
Humoristický román, který se snaží za každou cenu pobavit. Nejspíš proto se dá najít rádoby vtip v každé větě. Jenomže méně je někdy více a u humoru to platí obzvlášť. Ke kladům tohoto dílka počítám to, že se mi kniha povedla dočíst. Po přečtení jsem ale hledala chvíli slušné slovo, které by román vystihovalo: ptákovina.
Krásným holkám se nedá upřít čtivost a napětí, ale na mě to bylo docela drsné. Nebylo to pro mě úplně příjemné čtení.
Milá zábava na dva večery. Vtipné i dojemné čtení o tom, jak se realitní makléřka, majitelka texaského ranče Sadie a bývalý voják Vince hledali tak dlouho, až se našli.
Harry má tolik nepřátel, až z toho jde hlava kolem. Moc pěkný díl, hodně akční. Těším na další a doufám, že brzo vyjde. Doporučuji.
Na známé šabloně příběhu tří žen, v tomto případě sester, se odehrává nádherné vyprávění o různých podobách lásky. Lásce rodičovské, sourozenecké, manželské, i lásce dospělých dětí k těm, kteří je vychovali. Skvěle se to četlo.
Moc pěkné, autor drží kvalitu. Je ale nutné znát předcházející díly. Už se těším na pokračování.
Pomalu končí móda knih o vlkodlacích a upírech, ale když si tohle odmyslíte, je Štvanice prostě velmi čtivý romantický příběh. Dobré oddechové čtení pro milovnice fantasy světů.
Román o ztrátě partnera, rodině a manželských nevěrách. Moc mě to nechytlo. Chápu, že celý příběh byl myšlen tragikomicky, ale mě přišel hlavně únavný.