alzbeta4340 alzbeta4340 komentáře u knih

Vnitřní kruh Vnitřní kruh Mari Jungstedt

Kniha mě příjemně překvapila. Líbila se mi o dost víc než předcházející dvě detektivky s komisařem Knutasem. Vzala jsem ji do ruky náhodou a hned se mi podařilo začíst. Přečteno za dva večery.

06.04.2017 4 z 5

Vysoká hra Vysoká hra Kay Hooper

Poslední díl série, ze které znám jen díl předcházející. To je i jeden z důvodů, proč mě kniha nebavila. Je zde spousta postav, u kterých se předpokládá, že je známe a máme rádi. Hodnotím jako průměrnou romanci. 2,5 hvězdičky

27.03.2017 3 z 5

Dny pod psa Dny pod psa Alicia Giménez-Bartlett

Detektivka ze španělské Barcelony, zase něco jiného než severský styl. Tak do poloviny se mi hodně líbila, pak už byla zápletka jasná a napínavost šla dolů.

01.03.2017 3 z 5

Flirt Flirt Laurell K. Hamilton

Kratinké, spíš taková delší povídka. Přesto moc pěkně napsané, takové "neošizené". Každý fanoušek této série si výborně počte, a dá se určitě číst i bez znalostí předcházejících dílů, aniž by autorka přehnaně zdržovala vysvětlováním Anitiny minulosti. Těším se na další díly.

20.02.2017 5 z 5

Mortdecaiův záhadný případ s knírem Mortdecaiův záhadný případ s knírem Kyril Bonfiglioli

Humoristický román, který se snaží za každou cenu pobavit. Nejspíš proto se dá najít rádoby vtip v každé větě. Jenomže méně je někdy více a u humoru to platí obzvlášť. Ke kladům tohoto dílka počítám to, že se mi kniha povedla dočíst. Po přečtení jsem ale hledala chvíli slušné slovo, které by román vystihovalo: ptákovina.

12.10.2016 1 z 5

Krásný holky Krásný holky Karin Slaughter

Krásným holkám se nedá upřít čtivost a napětí, ale na mě to bylo docela drsné. Nebylo to pro mě úplně příjemné čtení.

10.10.2016 3 z 5

Zachraň mě Zachraň mě Rachel Gibson

Milá zábava na dva večery. Vtipné i dojemné čtení o tom, jak se realitní makléřka, majitelka texaského ranče Sadie a bývalý voják Vince hledali tak dlouho, až se našli.

23.09.2016 4 z 5

Drobná laskavost Drobná laskavost Jim Butcher

Harry má tolik nepřátel, až z toho jde hlava kolem. Moc pěkný díl, hodně akční. Těším na další a doufám, že brzo vyjde. Doporučuji.

09.09.2016 5 z 5

Rodinná tajemství Rodinná tajemství Freya North

Na známé šabloně příběhu tří žen, v tomto případě sester, se odehrává nádherné vyprávění o různých podobách lásky. Lásce rodičovské, sourozenecké, manželské, i lásce dospělých dětí k těm, kteří je vychovali. Skvěle se to četlo.

22.08.2016 5 z 5

Bílá noc Bílá noc Jim Butcher

Moc pěkné, autor drží kvalitu. Je ale nutné znát předcházející díly. Už se těším na pokračování.

06.08.2016 5 z 5

Štvanice Štvanice Patricia Briggs

Pomalu končí móda knih o vlkodlacích a upírech, ale když si tohle odmyslíte, je Štvanice prostě velmi čtivý romantický příběh. Dobré oddechové čtení pro milovnice fantasy světů.

12.03.2017 5 z 5

Jsi to ty? Jsi to ty? David Nobbs

Román o ztrátě partnera, rodině a manželských nevěrách. Moc mě to nechytlo. Chápu, že celý příběh byl myšlen tragikomicky, ale mě přišel hlavně únavný.

24.08.2016 2 z 5