Amelie113 Amelie113 komentáře u knih

Všechny skryté dary Všechny skryté dary Caroline O'Donoghue

Kniha sama o sobe není špatná. Ale vážně me nebavila

Navíc to kam zmizela lily. Tak jako je spoustu jiných míst kde mohla být

Knihu jsem měla půjčenou od kamarády, kniha se ji strašně líbila ale me úplně nenatchla.

Jak jsem rikala kniha nebyla špatná (zas tak moc), ale znám o moc lepší knihy

Nápad knihy nebyl špatný, ale pro mě rozhodne ne.

Na zacatku jsem si myslela ze me to bude bavit. Ale tak od poloviny vůbec. Posledních tak 80 stránek jsem jen projela očima jestli tam nebude něco zajímavého. Nebylo. Jen tam byla jedna část kterou jsem si přečetla (byla to ta zrovna důležitá) ale fakt kniha mě nenatchla

29.07.2022 2 z 5

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

(SPOILER) Knížka je naprosto úžasná, musím se přiznat slzy tekly… a to hodně. Styl kterým je ta knížka napsané se mi strašně lidi… Dostal me i konec, nikdy bych nečekala takový zvrat. Je pár knížek od Colleen kde je to na začátku docela nuda ale pak se to rozjede.

Tady tomu tak nebylo. Knížka me bavila od prvního slova do posledního. Jak už jsem říkala styl jakým je knížka napsána se mi strašně líbil. Jestli mate radi romany+ docela drama naprosto doporučuji

Musím ještě podotknout ze knihy od colleen jsou když skvěle, ale s touhle se překonala. Je to něco jako Námi to konci. Nemyslim dějem ani tak. Ale obe knížky me dojali a nějaké casti byli dost na psychiku.

Za me naproto úžasná knížka. Nedám na ni dopustit. Naprosto doporučuji!!

24.07.2022 5 z 5