ana.centaurea ana.centaurea komentáře u knih

Malá medvědí knížka Malá medvědí knížka Zbyněk Černík

Hezká knížka o medvědech. Doporučuji.

Záhada otevřených hrobů Záhada otevřených hrobů Jørn Lier Horst

Hrozně hezká kniha. Doporučuji.

2. dobrodružství pavouka Čendy 2. dobrodružství pavouka Čendy Pavel Čech

I druhý díl se mi líbil.

28.10.2020 4 z 5

Srdíčko - Srdíčko v nebezpečí Srdíčko - Srdíčko v nebezpečí Usch Luhn

Hezká kniha řady Srdíčko. Doporučuji.

09.08.2020 4 z 5

Operace Králíček Operace Králíček Sally Gardner

Hrozně pěkná kniha se zajímavými obrázky. Hezky se čte a má pěkný děj. Doporučuji.

09.08.2020 5 z 5

Srdíčko a princeznin kůň Srdíčko a princeznin kůň Usch Luhn

Líbí se mi. Anička se stane malou zaříkávačkou koní. Krátká ale milá knížka.
Doporučuji.

11.07.2020 4 z 5

Záhada ukradených medailí Záhada ukradených medailí Enid Blyton

Nevím proč se autorka rozhodla proto aby šlo o ukradené medaile ale hezký příběh. Je to tajná sedma takže další příběh o nějaké záhadě. Doporučuji.

01.07.2020 4 z 5

Záhada maltézských hodin Záhada maltézských hodin Jørn Lier Horst

Další hezká kniha. Dost napínaví začátek. Cecílie zjišťuje kdo jí zabil matku a vyšetřuje přitom kdo ukradl maltézské hodiny. Doporučuji.

10.06.2020 5 z 5

Záhada mloka Záhada mloka Jørn Lier Horst

!!!SPOJLER!!!
Hezká kniha ,napínavá a vzrušující. O dětech co našli mrtvého muže na pláži. Pak se z toho vyklube že je to jeden z pašeráků co se chystají přepašovat drogy. Leo se málem utopí kvůli záchranné vestě naplněné drogami.
Doporučuji malým čtenářům detektivek pro děti.

10.06.2020 5 z 5

Zločin na železnici Zločin na železnici Enid Blyton

!!!SPOILER!!! Kniha se mi líbila. Spisovatelka si udělala reklamu na správnou pětku. Ale nechápu proč je Zuzka furt tak dotěrná a je furt za tu nejhorší...Taky bych nechtěla jít v noci do opuštěného statku nebo na železnici v mlze ,takže by mě tam nezatáhl ani můj nejmilejší spolek.

10.06.2020 4 z 5

Borůvky na prodej Borůvky na prodej Alena Čálková

!!!SPOILER!!! Krásná knížka o 2 kamarádkách a borůvkách. Trochu smutný začátek ale pak se to napraví borůvkami. Ta knížka o lektvarech byla dobrým doplňkem. Doporučuji!

09.06.2020 5 z 5

Martin a jeho myši Martin a jeho myši Dick King-Smith

Divně vzhlížející obrázky vás odradí si ji přečíst. Jinak moc divná jména. Čte se až moc rychle. Zvláštní kniha.

08.06.2020 2 z 5

Pirátská čest Pirátská čest Caroline Carlson

Hrozně zajímavá. Nejvíce se mi líbila poslední kapitola. Doporučuji.

08.06.2020 5 z 5

Postrach Jižních teritorií Postrach Jižních teritorií Caroline Carlson

Tato kniha nemá na 1 díl. Ale jinak dobrá a zajímavá.

08.06.2020 4 z 5

Poklad čarodějky ze severu Poklad čarodějky ze severu Caroline Carlson

Hrozně dobrá knížka o pirátech a životu Hilary s kamenným dráčkem Chrličem. Její otec je nepochopitelně zvláštní. Vždy si myslí že ho nikdo nemůže zastavit. Zastaví Hilary svého otce? Najde poklad? Stane se pirátkou? Vše si můžeš přečíst v této skvělé knize o životu dívky co se chce stát pirátkou.
Doporučuji :-)

08.06.2020 5 z 5

Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

(SPOILER) Kniha se čte svižně a má celkem poutavý příběh, má zajímavé postavy alee... hrozně mi nesedla hlavní postava Bella. Jak je její charakter stavěný na nešikovnosti a neumět udržet rovnováhu mě celkem zabíjelo. Všechny postavy jsem si svým způsobem oblíbila až právě na Bellu... A to mě zklamalo ze všeho nejvíce. Cullenovi ale ne. Ti se mi všichni povahově líbili do jednoho. Líbí se mi i rivalita mezi vlkodlaky a upíry ale ze všeho nejvíc mě dostala druhá polovina knihy. Zlí upír se rozhodl zabít Bellu a ona aby ochránila sebe i svou rodinu rozdrtí Charlieho pár slovy... Celkem kruté od ní ale překvapivě logické...

30.12.2024 3.5 z 5

Ja som Ľudovít Ja som Ľudovít Róbert Čemerička

Dárek na Vánoce pro poznávání historie. Na to že se mě moc politika nebaví tak tam je hodně obrázků což je super. Udržela jsem u knihy pozornost protože mě zajímalo co se stane dál. Líbila se mi rozhodně doporučuji.

30.12.2022 4 z 5

Sen kořenové královny Sen kořenové královny Barbara Bazaldua

Krátká knížečka s pěknými ilustracemi. Taky bych chtěla na pavoučí trampolíny nebo sjet skluzavku do Strašidelné rokle... Sice krátká ale hezká knížečka z IKEI.

07.12.2020 4 z 5

Záchranáři v akci-Past na tygra Záchranáři v akci-Past na tygra Jan Burchett

Pěkná knížka o tajné záchranné stanici a o záchraně tygra. Doporučuji.

Záhada plachetnice Liberty Záhada plachetnice Liberty Jørn Lier Horst

Líbila se mi. Hodně. Doporučuji.