Ana72154 komentáře u knih
Nemohla jsem se vůbec začíst, děj se strašně vlekl (knihu jsem četla skoro 2 měsíce), bylo mi knihu ale líto odložit, takže jsem ji na několik etap přečetla. Více se mi líbila Pýcha a předsudek.
Tento díl se mi líbil více než první. Od knihy jsem se nemohla doslova odtrhnout.
Kniha stále pěkná, ale o trochu míň než první díl. Na můj vkus moc dlouhé-někdy jsem měla problém začíst se. No uvidím u třetího dílu.
Já si pamatuju, jak se mi tato verze Popelky v dětství nelíbila (na mě byla moc strašidelná), přitom jsem Popelku jinak milovala.
Ráda jsem na tyto pohádky zas zavzpomínala.
Jedním slovem: Psycho
Očekávala jsem, že děj bude romantický a komediální, přitom to byl horor.
Zatím jsem neměla možnost přečíst předešlé díly Polibků, ale tento díl byl za mě velkým zklamáním. Při čtení jsem se vysloveně nudila.
V této knize mě štval skoro každý svým chováním, ať to byla Tessa, její matka, Hardin, Zed.
Kniha sama o sobě byla horší než první díl, prakticky se tam točilo pořád to samé dokola.
Uvidím co další díly
Při čtení jsem měla velký problém v orientaci jmén, zvlášť, když si byly podobné.
Mě se osobně kniha líbila. Škoda, že nebylo přeloženo více knih do češtiny.
Asi jsem divná, ale mně se ta kniha líbila. U některých částí jsem se i smála.
Kniha mě zaujala obálkou a názvem. Spíše než o válce, která je tam jenom okrajově, jde spíše o to, jak se Anna s bratrem musí vyrovnávat, že musí odjet do jiné země daleko od všeho, na co byly zvyklí.
Uf, tak tohleto vážně ne. Čtení bylo snadné a rychlé, ale ten obsah? Na můj názor nic moc...
Co k tomu napsat? Nádherné fotografie, popisky u nich,... Je zajímavé vidět, jak se oba postupem času vyvíjeli, a jak se z jednoho rozcuchaného rozjuchaného kluka stal celosvětově známý zpěvák, písničkář a skladatel, který zůstal svůj.
Po prvotním nadšení po přečtení prvního a druhého dílu, mě tento díl zklamal. Nedovedu si představit, jak to bude pokračovat dál, když série má 16 (17) knih. Strašně se to táhne a to dělá člověku problém, pokračovat ve čtení.
Čteno v rámci čtenářské výzvy. Podobnost s Lakomcem. Manželku jsem podezřívala hned na začátku z nekalosti.
Již poněkolikáté jsem si vypůjčila knihu a zjistila až po několika stránkách, že kniha měla již několik předešlých pokračování. Georgie se mi zatím zdá jako správně praštěná, ostatně jako zbytek její rodiny.
Bohužel se potvrdila moje teorie, proč Pavla odešla.... Jak to asi dopadlo s Martinou a Davidem a jeho "úžasnou" babičkou?