Podivuhodný život osamělého pošťáka přehled
Denis Thériault
Pošťák Bilodo série
1. díl >
Kdo jiný by měl ctít listovní tajemství než pošťáci? Jenže mladý pošťák Bilodo je natolik ostýchavý, že si povídá sotva se svou zlatou rybkou. Aby se dostal k lidem blíž, potají otevírá jejich dopisy. Vše se pro něj změní, když si přečte první dopis psaný v haiku. Milostné korespondenci mezi guadalupskou dívkou Ségolene a výstředním intelektuálem Gastonem propadne natolik, že když po čase Gastona srazí auto, pokusí se jej nahradit... Poetický román o lásce a záhadách lidské identity.... celý text
Literatura světová Novely
Vydáno: 2017 , PlusOriginální název:
Le facteur émotif, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Podivuhodný život osamělého pošťáka. Přihlašte se a napište ho.
Veľmi milá kniha, ale vizuál predčil obsah. Kniha vložená do obálky s krásnymi ilustráciami, jedna nádhera. Aj originálny príbeh ma bavil, ale pokiaľ nie ste vyslovene fanúšikmi haiku, tak po čase omrzí. Príjemná oddychovka na jedno otvorenie.
Moc hezký, jemný, text. Je to taková odlehčená jednohubka vhodná do chvil, kdy jste přetížení.
Knižní novinky (4.12. - 17.12.)
04.12.2017
65 knižních novinek (23.10. - 5.11.)
23.10.2017
„Není možné vznášet se navždy.“
„Na jejím ledovém výraze mohlo ztroskotat tucet Titaniků.“
Ocenění knihy (1)
2017 -
Kniha roku Databazeknih.cz
(Obálka roku)
Kniha Podivuhodný život osamělého pošťáka v seznamech
dopisy láska pro ženy kanadská literatura japonská poezie haiku poštovnictví, pošta rozhlasové zpracování
2017 | Podivuhodný život osamělého pošťáka |
2018 | Pošťákova snoubenka |