Anape Anape komentáře u knih

Pilates - Fit na těle i na duši, Úvod do základů Pilates Pilates - Fit na těle i na duši, Úvod do základů Pilates kolektiv autorů

Takový základní základ pro uplné začátečníky.

30.12.2019 4 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Hrnulo se to na mě ze všech stran a svět byl rozdělen na dva tábory. Jeden knížku miloval a ten druhý jí pohrdal. A tak jsem si řekla, že si udělám vlastní názor a začala číst. To netrvalo dlouho. Po pár stranách jsem toho musela nechat. Dala jsem tomu ještě šanci a přečetla ještě něco na přeskáčku v naději, že se to zlepší. Nezlepšilo. Ta knížka je tak trapně napsaná, že se to nedalo. Jako by to psala nějaká malá holka, která si představuje svoje poprvé, ale zná to jen z dvoustránky z dívčího časopisu. Námět, dialogy a popis jako každá druhá červená knihovna jen princ v bílé Audi má v ruce bičík. Napsáno to je čistě jen aby to vydělalo a podle toho to taky vypadá. Ale musím uznat, že marketing to má výborný. Ostatně, to je asi to jediné propracované na tomto ,,díle''. Nevím, asi bych musela být patnáctiletá holka nebo ženská na kterou chlap už půl roku nevlezl, abych to mohla pochopit.

25.06.2015

Provinilé slasti Provinilé slasti Laurell K. Hamilton

Na knížku jsem se těšila, protože fantasy je můj oblíbený žánr, ale bylo to pro mě sklamání. Nemastné neslané.. Hlavní hrdinka mi spíš lezla na nervy. Musela jsem se nutit, abych to dočetla do konce, pořád jsem totiž doufala, že mě nakonec překvapí a začne bavit. Ale nic. Holt si s touto sérií nejsme souzené.

19.05.2015 2 z 5