Andrejka91 komentáře u knih
Tento díl se mi líbil trošku víc než první, ale nemůžu si pomoct ale strašně mi to připomíná trilogii 365 dní. Hlavně v tom jak Liam oslovuje Jess "maličká" a když ji oslovuje "malá", tak to mi vyloženě vadilo. Jinak se to dalo číst, přečetla jsem knihu jedním dechem za pár hodin, mělo to spád, byla tam akce, erotické scény dobře napsané, ale asi jich tam bylo zbytečně moc.
Líbilo se mi jak Liam vyměknul a z Jess se stala odvážná holka a ne žádná fňukna.
Co mě na knížce nejvíc štvalo, bylo časté opakování slova perplex.
Jinak to na mě bylo moc zdlouhavé a nudné, do čtení jsem se musela nutit. Začalo mě bavit posledních 100 stran, kdy se děj konečně rozvinul.
Do dalšího dílu už bohužel nepůjdu.
Na to, že knihy ze školního prostředí moc nemusím, toto nebylo špatné. Ale předchozí, tedy třetí díl, se mi zatím líbil nejvíc. Jsem sice zvědavá na další díl, ráda si ho přečtu ale podruhé už číst nepotřebuji.
Na začátek bych chtěla podotknout, že není dobré očekávat že to bude stejná bomba jako série Stage dive, té se nic nevyrovná.
Tohle má být první díl nové série, ale jestli bude taky tak úspěšná to těžko říct.
První díl byl pro mě takový průměrný. Příběh, který už tu byl tolikrát, že ničím nepřekvapí, naopak hlavní postavy byly sympatické, kniha se četla dobře. Jediné co mi vadilo je popis značek oblečení.
Když mi kniha přišla překvapilo mě, že je to jen taková tenká brožurka za ty peníze ale po otevření nelituji ani koruny.
Ocenila bych víc, kdyby tam byly fotky jídel místo malovaných obrázků jídel.
V knize jsou jednoduché recepty ze známých surovin oproti první kuchařce.
Troufám si trvdit, že s pomocí to zvládne uvařit i můj tříletý syn.
Je to rozdělené podle obsahu na svačiny, pomazánky, snídaně, polévky, hlavní jídla, přílohy, saláty, dezerty, zmrzliny a dobroty k telce.
Těším se, jak něco se synem vyzkoušíme.
Kniha se mi líbila a to z toho důvodu, že prostředí bylo neotřelé.
Ale na mě to celé bylo nějaké pomalé, 250 stran se řešily hlavně zvířata a jejich operace nebo péče o ně a hlavní hrdinové se sblížili až ke konci a tehdy mě čtení začalo bavit.
Collin bývalý přítel Hope mě neskutečně vytáčel, to byl ale arogantní blbec, ještě že Hope prozřela.
Kniha se četla skvěle, je napsaná čtivě a doporučila bych ji hlavně milovníkům zvířat.
Moc jsem od knihy neočekávala, proto mě tak mile překvapila.
Krásný příběh dvou lidí, kteří to v životě neměli jednoduché.
Bylo to spíš oddechové čtení i přes vážná témata, která se v knize řešila a to z toho důvodu, že byl příběh lehce předvídatelný.
Určitě si ráda přečtu další knihy od autorky, protože je velmi nadaná, kniha se četla skvěle, postavy byly všechny sympatické a oblíbila jsem si je.
Rozhodně stojí za přečtení.
Knihu jsem přečetla během pár hodin, protože se četla skvěle, ale je tu jedno velké ale.
A sice to, že kromě erotiky, která tam byla snad na každé páté stránce, tam nic jiného nebylo. Žádný propracovaný děj, zápletka a nic co by knihu udělalo výjimečnou.
Navíc téma co tu bylo už milionkrát, ale psáno pouze z pohledu muže, který byl na mě ze začátku až moc namachrovaný.
Je to naprostá oddechovka, od které raději nic nečekejte a za mě kniha, u které už ani zítra nebudu vědět o čem byla a nepotřebuju ji číst opakovaně.
Číst tuto knihu v létě bylo mrazivé, nejen že se celý děj odehrává v zimě na sněhu, ale i z příběhu mrazí od začátku do konce.
S hlavními postavami se život vůbec nemazlil a musí doslova přežívat bez základních životních potřeb a odkázáni sami na sebe a to se ještě musí skrývat, protože jim jde o život.
Místy je to čtení jen pro silné povahy. Napětí nechybělo po celou dobu a knihu nešlo odložit,
Nečekejte příběh se šťastným koncem o lásce. Tohle je smutný příběh a třech dětech a celou dobu jen přemýšlíte, jak krutý osud někdo má a že se vlastně máte dobře.
Určitě má autorka lepší knihy, toto byl pro mě průměr.
Nějak jsem se nemohla začíst a něco tomu chybělo.
Další díly si ale přečtu, protože jsem zvědavá jak to s nimi dopadne, ale že bych potřebovala číst znovu, to určitě ne.
Přečíst tuto knížku pro mě bylo utrpení, několikrát jsem si říkala, že ji odložím nedočtenou, ale nakonec jsem se hecla a dočetla až do konce, ale teď lituji svého ztraceného času.
Vůbec jsem se nemohla začíst, absolutně mě to nebavilo a až na jeden moment a už ani nevím který, mi tam nepřišlo nic vtipného.
Naomi mi vůbec nesedla, chovala se jako malé děcko a obdivovala jsem Nicholase za jeho trpělivost, že se s ní dávno nerozešel a stále jen čekal, až ona dostane rozum a přestane dělat naschvály.
Musím se přiznat, že první polovina knihy mě moc nebavila a musela jsem se do čtení trošku nutit. V druhé polovině se ale děj rozjel a knížka mě začala moc bavit.
Proto strhávám jednu hvězdu, jinak to byl moc krásný příběh. Možná první díl mě bavil o trošku víc, ale autorka je moc šikovná a těším se na její další knihu.
Tak na začátek by bylo potřeba říct, že nesmíte myslet na to, kdo knihu napsal a nesmíte to srovnávat se sériemi Božský nebo Vášnivý, protože toto je trošku jiný žánr, toto není erotický román.
Je to pomalý příběh o první lásce a je to napsané tak čtivě, že jsem se nemohla odtrhnout. Bavilo mě střídání kapitol z minulosti a současnosti, postavy byly milé a sympatické, občas to bylo i smutné. Prostě tato kniha měla všechno, co by romám měl mít a nemůžu nic vytknout.
Toš nebylo to tak špatné, jak jsem očekávala. Je to taková pohádka.
Kniha se mi líbila, stejný příběh jako Deník princezny. Četlo se to dobře, rychle a děj měl spád.
Konec zase tak napínavý, že musím hned sáhnout po dalším dílu.
Jak už bylo řečeno děj v knize byl trošku utahaný, místy až nudný. Vadila mi spousta gramatických chyb, za které ale autorka nemůže.
Celou dobu jsem byla napjatá, co se teda Lie stalo, ale pak mi přišlo, že ani na konci to nebylo nějak extra popsáno.
Postavy v knize mi ale byly sympatické a oblíbila jsem si je, určitě mě kniha nalákala na další díl o Kyře, přestože knihy ze školního prostředí moc nemusím.
Ó můj bože... Jak tuto knížku hodnotit...
Po přečtení dvou předchozích dílů, jsem očekávala, že to bude podobné. Ale tato knížka mě naprosto vyrazila dech a pořád přemýšlím, jak by takový vztah v reálném životě mohl dlouhodobě fungovat a všichni v okolí s tím nakonec byli v pohodě. Pro mě naprosto nepředstavitelné a toto se děje snad jen v knížkách. Neznám chlapa a ani jsem neslyšela o chlapovi, který by byl schopný se dělit, takovy neexistuje
První díl se mi líbil mnohem víc. Knihy z této trilogie jsou tak kraťoučké, že klidně to mohla být jedna kniha. Mám pocit, že v tomto díle se pořádně nic nestalo ani nevyřešilo.
Jsem fanynkou masterchefa a jako ženu mě Roman zaujal hned svým vzhledem i duší (promiň manželi) :-) takže tuto knihu jsem si chtěla přečíst.
V knize je spousta informací z Romanova života od dětství po současnost, střípky ze zákulisí masterchefa a recepty, které pro mě nejsou moc přínosné pro mé běžné každodenní vaření.
Kniha je napsaná formou rozhovoru. Možná bych ocenila, kdyby Roman napsal svůj souvislý příběh ne jen otázka - odpověď ale i tak se kniha četla moc hezky, bavila mě a těm, kdo máte Romana rádi vřele doporučuji.
Podle mého názoru je tohle nejlepší díl z celé série. Moc se mi to líbilo, oba hlavní hrdiny jsem si oblíbila už v předchozích dílech, ale že Zeba čeká takové překvapení, které mu obrátí život naruby jsem opravdu nečekala.
Krásně napsaná kniha, četla se skvěle a těším se na další autorčinu tvorbu, je skvělá.
Miluju knihy z leteckého prostředí. Sice to tu už bylo mockrát, ale pro piloty já mám prostě slabost. Tady to nebylo jinak, pilot se dá dohromady s letuškou, ale oba mají svůj sen dělat něco jiného než létat a za tím si jdou.
Moc krásná kniha, napsaná skvěle, čte se hezky, postavy sympatické, jiskření, romantika a erotika tam také nechyběla.
Mám ráda když se střídá pohled jeho i její, tady to nebylo jinak.
Těším se na pokračování a doporučuji přečíst.